Stilling: Respiratorisk handicaphjælper Oprettet: 12-05-2022
Job start: Annoncenr: 125926
 
Arbejdssted: 2000 Frederiksberg Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Respiratorisk handicaphjælper på Frederiksberg

Jobbeskrivelse

Vil du være med til at gøre min hverdag lidt nemmere? Jeg har 4 ledige stillinger på Frederiksberg.

KORT OM JOBBET:

Vagterne er på 12 timer, og er både dagvagter og vågne nattevagter. Erfaring er ikke nødvendigt da der vil være oplæring, men det vil være en fordel.
Jobbet er meget fleksibelt i forhold til planlægning af vagter, hvorfor det er det oplagte job til at have ved siden af studiet eller andet. Der vil være meget fritid på jobbet, så der er rig mulighed for f.eks. at studere mens du er på job.
Du vil komme til at hjælpe mig med personlig pleje, praktisk hjælp i hverdagen samt respiratorisk behandling. Desuden skal du køre mig til mit studie, hvorfor det er en forudsætning at du har kørekort.

FORVENTNINGER TIL DIG:

Det forventes at du som medarbejder er:
- Ansvarsfuld
- Stabil
- Pålidelig
- God til at kommunikere
- Ikke-ryger / kan undvære rygning i arbejdstiden

LIDT OM MIG:

Jeg er en 21-årig mand med muskelsvind og respirator, og er desuden kørestolsbruger. Til dagligt er jeg studerende på IT-Universitet. Dog har jeg ikke brug for hjælp til at studere, kun de praktiske ting omkring, som f.eks. at sætte min computer op eller at køre mig til studiet.

ANSÆTTELSE OG LØN:

Ansættelse er snarest muligt, og du vil blive ansat gennem DUOS. Aflønning sker efter Frederiksberg Kommunes takster for BPA-ordninger, som læner sig meget op ad FOAs overenskomst. En oversigt kan findes på DUOS' hjemmeside på:
https://formidlingen.dk

Hvis du er interesseret i jobbet, så send meget gerne en motiveret ansøgning samt CV i en e-mail til sam@sapti.me, så vil du blive kontaktet med henblik på en uddybende jobsamtale. (Undgå at bruge DUOS' indbyggede ansøgnings-funktion, da man ikke kan vedhæfte filer, såsom CV.)

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok