Stilling: Respiratorisk handicaphjælper Oprettet: 17-05-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 126069
JobId: 136716
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Fast stilling som Respiratorisk hjælper i Nordhavn

Jobbeskrivelse

Fast stilling som respiratorisk hjælper på Østerbro

Om borgeren
Jeg er en 73 årig mand, som fik diagnosen ALS i 2016. Hovedet og humøret fejler heldigvis ikke noget. Det gør til gengæld kroppen. Jeg er lammet el-kørestolsbruger, med respirator hele døgnet. Forflyttes med lift. Jeg kan ikke tale, jeg kommunikerer via øjenstyret computer og mimik. Det er vigtigt for mig, at jeg er aktiv i min egen pleje og behandling. Jeg vil respekteres som person, ikke som grøntsag.

Jeg er gift med Hanne, som er sygeplejerske - med stor faglig viden både i forhold til behandling og pleje – hun vil være en god sparring - og samarbejdspartner for dig.

Vi har et positivt hjem med god atmosfære, hvor der er overskud og styr på tingene, højt til loftet, og godt med humor og selvironi. Vi bor i en stor, lys moderne lejlighed i Nordhavn, Østerbro.

Vi vil gerne have det bedst mulige liv, så vi leder efter en fagligt kompetent og ansvarlig person med en positiv indstilling, som har kørekort og mod på at køre handicapbil. Vi vil nemlig gerne på udstillinger, på besøg hos venner og familie og indimellem en tur i vores dejlige sommerhus i Rørvig.

Vagter
Deltidsstilling: 11 vagter x 12,25 timer om måneden der består af dagvagter og vågne nattevagter, fordelt på hverdage og weekender. Der vil være mulighed for løbende ekstravagter. Så vidt muligt skal Teamet være selvdækkende ved ferie og sygdom

Det er ikke noget krav om du er oplært i forvejen da sidemandsoplæring vil foregå i hjemmet inde du får selvstændige vagter.

Mødetid:
07:45 - 20:00
19:45 - 08:00

Jobbet består i respiratorisk hjælp og overvågning samt sonde og medicin givning..

Se youtube videoerne inden du sender en ansøgning
Se tubeskift
Se sugning

Det er vigtigt for mig:
At du har lyst til at samarbejde med mig – også nonverbalt. Derfor skal du have indlevelsesevne og en god situationsfornemmelse.

At du har lyst til udvikle dig fagligt, og at du har gode samarbejdsevner, dels i forhold til mig og Hanne, men også til kollegaer.

At du er indstillet på, ved sidemandsoplæring at tilegne dig kundskaber respiratorisk, og har lyst til at oplære kommende kollegaer.

At du er ansvarsbevidst, handlekraftig og tålmodig.

At du har en høj arbejdsmoral, og er møde stabil.

At du er indstillet på at dække vagter dag, nat (vågen nattevagt), weekend og helligdage. Og at du sammen med dine kollegaer i et, stærkt velfungerende team, vil dække vagter ved sygdom og ferie.

At du er ikke-ryger.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Aase Petersen på telefon 36 34 79 00 Tryk 5 og 1

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok