Stilling: Social- og sundhedsassistent Oprettet: 11-05-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 126206
JobId: 136525
 
Arbejdssted: 8000 Århus C Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Vi søger en SSA'er til hjælp om morgenen hos en 10-årig pige

Jobbeskrivelse

Er du SSA´er og vil du hjælpe en pige med Cebral Parese med hendes morgenrutine et par gange om ugen hver anden uge?
Så læs med her.

Om jobbet
I Århus bor en 10-årig pige med hendes mor. Pigen har Cerebral Parese samt spastisk lammelse, og kognitivt svarer hun til en på 6 måneder. Hun er en mild og glad pige, men kan være svær at læse, da hun ikke har særlig meget mimik.
Pigen har brug for en hjælper, der kan hjælpe hende med at blive klar om morgenen et par gange om ugen hver anden uge, når hun er hos sin mor. Det indebærer f.eks. at give hende medicin og morgenmad, hjælpe hende over på en toiletstol, få tøj på, børste tænder, rede hendes hår og derefter hjælpe hende afsted med en taxa. I hjemmet er der alt hvad man skal bruge af hjælpemidler.

Medicin og væske gives via sonde.

Vagter og mødetider
Vagterne ligger 1-2 gange om ugen i tidrummet 6-8 hver anden uge, når pigen er hos hendes mor. Hun er hos moren fra onsdag i lige uger til onsdag i ulige uger.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Ann Sønder på telefon 2981 5205 eller rekrutteringskonsulent Christina Wæhrens på 36 34 79 00 - tryk 5 og tryk 1.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok