Stilling: Pædagog Oprettet: 02-06-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 126615
JobId: 137221
 
Arbejdssted: 3000 Helsingør Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Har du lyst til at være en stor hjælp for en familie?

Jobbeskrivelse

Har du lyst til at være en stor hjælp for en familie?
- Pædagog eller medarbejder med erfaring fra specialområdet søges primært til hverdags eftermiddage. 
I Helsingør bor en pige på 6 år sammen med sin familie. Pigen har infantil autisme og udviklingshandicap. Hun har et stort behov for at blive hjulpet til at holde en god struktur for dagen, faste rutiner, og god forudsigelighed. Dit rolige- og stabile tilstedevær, vil derfor få væsentlig betydning for familiens hverdag. 

Pigen har ikke et verbalt sprog, men udtrykker sig via. sine følelser. Din omsorg og opmærksomhed er væsentlig til at aflæse- og hjælpe hende til at gøre de ting hun rigtig godt kan lide.

Om opgaven: 
Af aktiviteter kan pigen godt lide at lægge puslespil, synge, danse, tegne og male. Hun er også gerne aktiv udenfor. Her vil du skulle være et skridt foran og kan få luftet dine ”hurtigløber sko” idet hun kan være ivrig og impulsiv i sine handlinger.

Pigen får brug for din hjælp til personlig pleje, idet hun skal have skiftet ble. 

Dit løntrin vil matche din uddannelse og/eller erfaring. 

Arbejdstid:
Der vil være brug for din hjælp 3 gange om ugen i vagter på ca. 3 timer, primært hverdags eftermiddage og med en enkelt weekend dag om måneden. I alt 40 timer om måneden. Dage og tider aftales med familien. 

Vi tilbyder :
Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og pr. 1. oktober 2022 bliver sundhedsforsikring en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på 36347900 tryk 5 og 1 /25429618 eller læs mere om rekrutteringsprocessen og arbejdet i DUOS her: FAQ link. 

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

 


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok