Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 07-06-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 126740
JobId: 137341
 
Arbejdssted: 3460 Birkerød Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Har du erfaring med autisme og kan du lide udendørsaktiviteter?

Jobbeskrivelse

Har du lyst til at være udenfor og holder du af den friske luft? Har du lyst til at hjælpe og støtte en dreng på 9 år? så læs gerne videre.

Vi leder efter en handicaphjælper til en skøn dreng på 9 år i Birkerød. Du vil være en del af et lille team med en anden hjælper, og i vil hjælpe hinanden under sygdom og ferie. Aflastningen vil foregå udenfor, hvor i kan gå tur, legeplads mm. Det er også muligt at være i drengens hjem, men familien ønsker at drengen får frisk luft.
Du skal have kørekort og bil og være villig til at bruge den i jobbet. Så kan i nemmere komme på ture og hente drengen fra skole.

Drengen har infantil autisme og kan have svært ved skift, og øver sig i at bruge time-timer, men det kan være svært for ham, hvis han er i en aktivitet som er sjov, at skulle skifte.

Arbejdstid:
Gerne tirsdage og torsdage fra kl. 14-17:30, familien er fleksibel på andre ugedage. Du vil hente ham fra skole, hvor han går eller cykler fra.

Drengen bruger ble, så du skal være vant med personlig pleje.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på telefon 36 34 79 00 – Tryk 5 og tryk 1

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok