Stilling: Pædagog Oprettet: 07-07-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 128031
JobId: 138567
 
Arbejdssted: 3300 Frederiksværk Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Pædagog eller medarbejder med erfaring søges til dreng på 13 år

Jobbeskrivelse

Dreng på 13 år med CFC-syndrom har brug for en erfaren hjælper

I Frederiksværk bor en meget glad, kærlig og nysgerrig dreng, der søger en omsorgsfuld og stabil handicaphjælper. Drengen kommunikerer med tegn-til-tale, og du skal have lyst og være indstillet på at udvikle flere tegn sammen med ham. Det er vigtigt at danne en god relation og møde ham der hvor han er, f.eks. at lege med am på hans niveau og dermed fange hans opmærksomhed.

Dig som medarbejder:
Du har god erfaring og du både kan og er villig til at udvikle tegn til tale med drengen. Du er åben overfor hans måde at se verden på og forstår at tilpasse kravene til ham efter hans dagsform. Du er kreativ og har en særdeles god situationsfornemmelse.

Arbejdstid:
Min. 5 vagter om måneden. Fleksibelt ift. hvilken ugedag denne kan ligge på. Det kan fx være en hverdag fra kl. 15-20 eller hverdag fra kl. 15-7:30 (vågen nattevagt). Eller en weekend som fx kan ligge fra 8-20. Der lægges vagtplan en måned frem ad gangen, så man kender sine vagter.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler begge på telefon 36 34 79 00 tryk 5 og 1

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok