Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 09-08-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 129096
JobId: 139534
 
Arbejdssted: 4130 Viby Sjælland Køn: Mand
Krav: Kørekort
Egen bil
 

Kort beskrivelse

Hjælper søges til 14 årig dreng med Infantil Autisme

Jobbeskrivelse

Vil du gøre en forskel for en sød dreng på 14 år?
-Så er det dig vi søger!

I Viby Sjælland bor den 14 årige dreng år, der er diagnosticeret med Infantil Autisme, sammen med sin familie.
Drengen kan godt lide udendørs aktiviteter såsom lave bål i haven og lignende. Han kan også lide at spille skak og billard.

Han har brug for dig, der kan skabe struktur, forberede og guide ham i forhold til hverdagens gøremål. Samt skabe godt samvær og gode oplevelser ude for hjemmet, når drengen har energi til dette.

Det er vigtigt at du kan se dig selv i stillingen i en længere periode.

Arbejdstid
6 timer om ugen, der aftales med familien.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Maria Andersen eller rekrutteringskonsulent Cathrine Lundbak Olesen på telefon 36 34 79 00 - tryk 5 og tryk 1.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok