Stilling: Pædagog Oprettet: 22-08-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 129638
JobId: 140038
 
Arbejdssted: 4000 Roskilde Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Pædagog med autismeerfaring søges

Jobbeskrivelse

Dygtig pædagog med autismeerfaring søges til skøn dreng på 10 år, 5 timer i ugen

Til en skøn dreng søger vi en pædagog, der ser sig selv værende tålmodig og rummelig. Han har behov for 1:1 støtte og din opgave vil være at støtte ham og aktivere ham ud fra hans dagsform. Han har behov for en skemalagt struktur, og han har gerne selv ønsker for hvad der skal ske på dagene. Han har svært ved at fordybe sig i længere tid af gangen og brug for mange pauser.

Opgaven.
Det vil være din opgave at lave aktive aktiviteter med drengen, da der gerne skulle lidt mere motion og bevægelse ind i hverdagen. Han holder af at spille PlayStation, brætspil, tumlelege og legetøj. Du vil verbalt støtte og hjælpe ham i hans daglige skemalagte struktur, da han har svært ved selv at tage handling, uden at have en voksen tæt på.

Arbejdstid:
5 timer pr. uge. 1-2 vagter om ugen, men der er fleksibilitet fra familiens side.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Katrine Aagård Petersen eller rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på telefon 36 34 79 00 #5 #1

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok