Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 13-09-2022
Job start: Onsdag d. 21-09-2022 Annoncenr: 130469
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: Kvinde
 

Kort beskrivelse

Hjælper til hjerneskadet kvinde i hverdagen med støtte til træning

Jobbeskrivelse

Lisbeth har været sanger og designer af tøj, men fik som 69-årig for tre år siden en blodprop, som har ført til venstre sidede lammelser. I dag er Lisbeth i genoptræning i hjemmet og går med stok i sikre omgivelser. Lisbeth har brug for hjælp i hverdagen og hendes ægtefælle, Ulrik, har brug for afløsning for at kunne udføre sit arbejde og sørge for daglige gøremål. Københavns Kommune har bevilliget 24 timer til disse opgaver, som ønskes udført af en 'selvudpeget hjælper', som forventes at samarbejde med specialiserede trænere..
Vi søger en person til dette job, som vil være i stand til at støtte Lisbeth i hverdagen typisk i 4-5 dage om ugen fra midt på formiddagen og frem til sidst på eftermiddagen. Enkelte gange kan det komme på tale at hjælpen udstrækkes til først på aftenen, ligesom det kan ske, at en lørdag kan blive inddraget.
Opgaverne vil omfatte støtte til Lisbeth i hverdagsaktiviteter, da hun har svært ved at være alene, støtte til mindre byture,videreførelse af hverdagstræning, samt støtte Lisbeth, når hun har brug for hvil. Støtte til udførelse af træningsøvelser, specielt synsøvelser. Desuden at følge Lisbeth til konsultationer uden for hjemmet, hvor hun færdes i kørestol og kan køre med taxa eller flextrafik.
Lisbeth gangtræning støttes af en specialuddannet træner og fysioterapeut.
Lisbeths skade har ikke påvirket hukommelse eller sprog og Lisbeths engagement, erfaring og humor er med til at understøtte hendes igangværende genoptræning.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok