Stilling: Social- og sundhedsassistent Oprettet: 22-09-2022
Job start: Torsdag d. 01-12-2022 Annoncenr: 130857
JobId: 141218
 
Arbejdssted: 3400 Hillerød Køn: MK
Krav: Ikke ryger
Kan undvære rygning
 

Kort beskrivelse

Social- og sundhedsassistent søges til lille dreng i Hillerød -fuldtid

Jobbeskrivelse

Vil du være med til at gøre en forskel og sikre trivsel for en lille dreng på ni måneder med Cerebral Parese, epilepsi og åndedræts problemer? Er du uddannet social- og sundhedsassistent og trives du med at være 1:1 med et lille barn? Så er det dig vi søger!

Om jobbet
Denne lille dreng bor i Hillerød sammen med sine forældre og deres kat. Familien har fået bevilliget timer til støtte i hverdagen, og vi søger derfor dig, der har lyst til at bringe dine faglige kompetencer i spil i arbejdet med at hjælpe dem og derved løfte livskvaliteten for barnet og familien.
Han er en sød og glad dreng. Han er ikke alderssvarende, kan ikke kravle og bliver derfor båret rundt. Han kan ikke selv styre kroppen og er slap i hoved og ryg, så han har behov til støtte heraf.

Vi søger dig, der er uddannet social- og sundhedsassistent og har kendskab til mindre børn, og meget gerne kendskab til Epilepsi. Der vil være oplæring, som familien står for.

Arbejdstid
Der er tale om en stilling på 37 timer om ugen med start 1. december 2022.
Timerne vil ligge imellem kl. 9.00 – 17.00 på alle hverdage samt lejlighedsvis i weekenden. Nærmere aftales med familien.


Vi tilbyder
Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og pr. 1. oktober 2022 bliver sundhedsforsikring en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS.

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Cathrine Lundbak Olesen på tlf. 36347900 -tryk 5 og 1.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.
Læs mere om DUOS på www.duos.dkBemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok