Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 25-09-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 130949
JobId: 141314
 
Arbejdssted: 3200 Helsinge Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Hjemmepleje opgaver i Gribskov kommune

Jobbeskrivelse

Vi søger hjælpere til team i Gribskov
Vil du være med?

Der er brug for dig til at hjælpe fire borgere der bor i området omkring Helsinge og Gilleleje. De har behov for hjælp til personlig pleje og praktisk hjælp på forskellige tidspunkter af dagen og aftenen hvor du i samarbejde med dine kollegaer kommer til at køre imellem borgerne og sørge for at de får hjælp. Du behøver ikke have erfaring, det vigtigste er at du er interesseret i at gøre en forskel for disse menneskers hverdag. Du vil blive lært op til opgaverne.

Arbejdstid
Der er mulighed for dagvagter alle ugens dage. Du bestemmer selv hvor mange timer og hvilke vagter du ønsker at være ansat til. Lad os endelig vide hvad du kan hjælpe med.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Vi glæder os til at høre fra dig.Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok