Stilling: Pædagog Oprettet: 29-09-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 131104
JobId: 141462
 
Arbejdssted: 3500 Værløse Køn: Mand
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Pædagog søges til en skøn dreng på 12 år med autisme

Jobbeskrivelse

Er du pædagog eller erfaren hjælper? Har du stor erfaring med autisme? Og har du lyst til at hjælpe en skøn dreng på 12 år? Så læs videre:

Til en skøn dreng der bor i Værløse søger vi en omsorgsfuld og nærværende medarbejder, som ønsker at skabe en god og tæt relation til en dreng med autisme.

Drengen har social angst og går derfor i øjeblikket ikke i skole, derfor har han brug for en rolig og nærværende voksen, som ser sig selv sådan. Det er vigtigt, at du ved hvordan man omgås en person der har angst, da du skal kunne være i det.

Drengen holder meget af ombygge ting som maskiner og ting med motorer og batterier. Han kan som andre jævnaldrende også lide youtube, playstation og ipad.
Du skal ikke arbejde med pædagogiske mål, men blot være sammen med drengen og hygge ud fra drengens dagsform. Det vil foregå indendørs, familien er hjemme, men da de bor på meget plads, er det muligt for dem at trække sig, så i kan koncentrere jer om at opbygge den gode relation.

Det er meget vigtigt at du kan se dig selv i opgaven, også på lang sigt. Langsom indkøring vil finde sted.

Arbejdstid
2x4 timer/ ugen - familien er fleksibel ift. hvordan timerne ligger.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på telefon 36 34 79 00 – Tryk 5 og tryk 1

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok