Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 30-09-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 131140
JobId: 141498
 
Arbejdssted: 5270 Odense N Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Handicaphjælper søges 20 timer om ugen til en skøn dreng på 11 år

Jobbeskrivelse

Vil du være med til at gøre en forskel og sikre trivslen for en 11-årig dreng i Odense? Så læs videre her:

Drengen har cerebral parese, epilepsi, angst og non verbal. I øjeblikket går han i skole hjemmefra, her vil du hjælpe ham igennem den online skoledag og guide ham.
Din opgave vil være at støtte drengen i dagtimerne, sørge for at han får frokost og der vil være dage hvor han skal lave mad eller bage som en del af hans skoledag. Han har brug for at få hjælp til af- og påklædning, men er selvstændig gående, hvorfor der ikke vil være nogle tunge løft eller andet.
Da drengen har epilepsi, vil du blive oplært i hjemmet til at håndtere anfald, og give anfalds brydende medicin. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til epilepsi og førstehjælp.
Vi leder efter en frisk medarbejder som har kørekort, da det kan ske at du skal afhente ham i hans skoletilbud, når det kommer. Han har en fast legeaftale med naboens dreng om eftermiddagen i hjemmet, hvorfor du vil skulle kunne rumme en smule drenge-støj.

Arbejdstider:
Mandag: 10:30 – 13:15
Tirsdag: 10:30 – 13:15
Onsdag: 10:30 – 16:45
Torsdag: 10:30 – 13:15
Fredag: 10:30 – 16:45
Tidspunkterne kan veksle lidt mellem lidt tidligere morgentimer også, men der vil blive lagt en vagtplan 3 uger frem. Det er derfor vigtigt at du er fleksibel og at du ville kunne arbejde på tidlige morgentimer.

Såfremt ud vælges, vil du kunne komme og lære drengen at kende, inden du står med opgaven selv.


Kan du se dig selv i jobbet?
tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Ann Sønder 29 81 52 05

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok