Stilling: Pædagog Oprettet: 30-09-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 131173
JobId: 141530
 
Arbejdssted: 3500 Værløse Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Har du god viden om Angst og ADHD?

Jobbeskrivelse

Har du god viden om ADHD og især angst? Er du en stabil og rolig person? Så har en pige i Værløse brug for dig.

Du er klar på en længerevarende relation
I Værløse bor en 10-årig pige med sin familie. Hun er diagnosticeret med ADHD og angst. Især angsten har et massivt hold i hende. Hun søger dig, der er aktiv og glad. Dig, der er frisk på masser af bevægelsesleg som fx boldspil, cykel- og gåture. Og dig, der er pålidelig, stabil og kan se dig selv i jobbet for en længere periode og med stor lyst til at blive en vigtig person i pigens liv.

Arbejdstid
Du er sammen med pigen i gennemsnit 3 timer per uge. Timerne ligger hver tirsdag fra 14:45-16:15, og resttimer bliver lagt hver anden weekend (3 timer pr. weekend).

Du er en rolig person med viden om angst
Du har kendskab til diagnoserne ADHD og angst. Især din viden om angst (gerne hos børn) vægter højt, da pigen lider voldsomt under dette.

Du er en rolig person. Både af sind og kropssprog. Pigen bliver nemt påvirket af de mennesker, der omgiver hende. Har du et højt energi-niveau, vil dette have negativ indflydelse på hendes trivsel.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Didde Wegener eller rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på telefon 36 34 79 14.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok