Stilling: Hjælper Oprettet: 06-01-2023
Job start: Fredag d. 06-01-2023 Annoncenr: 133611
JobId: 144172
 
Arbejdssted: 4330 Hvalsø Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Hjælper søges til to friske drenge med muskelsvind

Jobbeskrivelse

Søger du et meningsfuld job på ca. 3-8 timer pr. uge? Så har familien i Hvalsø brug for dig.

Om jobbet
Familien består af to friske drenge med muskelsvind og deres mor og far. Drengene hhv. 6 og 7 år, den ældste af drengene er kørestolsbruger. Begge drenge er aktive og alderssvarende.

Opgaverne består i at hjælpe drengene med praktiske opgaver heriblandt personlig hygiejne såsom toiletbesøg, forflytninger mellem diverse hjælpemidler, hente legetøj osv. Herudover skal der skal hjælpes til med lidt praktiske opgaver i hjemmet såsom lettere rengøring.

Om dig
Det er ikke noget krav, at du har erfaring som handicaphjælper, da du vil blive godt oplært af familien. Men vi forventer, at du er en moden og ansvarlig person, så både drengene og familien kan være trygge ved dig.

Du skal gerne kunne se dig selv i jobbet i en længere periode.

Arbejdstid
Som udgangspunkt er arbejdstiden en fast hverdagseftermiddag. Gerne mandag fra kl. 14-17 (kan ændres) der vil være mulighed for flere vagter, både i hverdagene men også i weekenderne. Der er to andre ansatte i teamet omkring drengene.

Familien har mulighed for at blive aflastet i en hel weekend hver måned. De gør normalt ikke brug af så mange aflastningsweekender, men muligheden for kunne arbejde mange timer enkelte weekender, vil være en stor fordel. OBS. Der vil være 1 medarbejder pr. dreng på arbejde i dagtimerne i sådanne weekender.


Vi tilbyder 
Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Karina Lundsgaard på tlf. 36 34 79 00. Tryk 5 også 1 for at komme i kontakt med rekruttering. 
Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål ved at læse her FAQ link 

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.
Læs mere om DUOS på www.duos.dk
 


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok