Stilling: Respiratorisk handicaphjælper Oprettet: 17-01-2023
Job start: Tirsdag d. 17-01-2023 Annoncenr: 133852
JobId: 144423
 
Arbejdssted: 3070 Snekkersten Køn: MK
Krav: Kan undvære rygning
 

Kort beskrivelse

Vågne nattevagter hos kvinde i Snekkersten

Jobbeskrivelse

Vi søger dig som vil gøre en stor forskel for en kvinde i Snekkersten

Om jobbet
Kvinden er 52 år og bor sammen med hendes mand. Hun har muskelsvind og klarer mange ting selv, men sidder i kørestol. Om natten har hun brug for at være tilkoblet respirator og har derfor brug for hjælp til overvågning af denne behandling. 

Der er ikke noget krav til erfaring, da der vil foregå sidemandsoplæring i hjemmet der efterfølgende giver autorisation til at arbejde som respiratorisk handicaphjælper.

Hjemmeplejen hjælper med den personlige pleje bl.a. toiletbesøg og du vil skulle assistere dem i dette arbejde. 

Vagter
Der vil være 6 vagter vågne nattevagter om måneden. 
Vagterne går fra kl. 19.00-07.00

Du vil komme til at indgå i et team, der dækker 12-timers vågne nattevagter alle ugens syv dage. Også helligdage. Det forventes at du er er fleksibel og har mulighed for at dække vagter i forbindelse med ferie og sygdom. 

Se youtube videoerne inden du sender en ansøgning 
Se tubeskift
Se sugning
Vi tilbyder 
Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og pr. 1. oktober 2022 bliver sundhedsforsikring en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Aase Petersen på 36347900 tryk 5 og dernæst tryk 1 eller læs mere om rekrutteringsprocessen og arbejdet i DUOS her: FAQ link 

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.
Læs mere om DUOS på www.duos.dk


 


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok