Stilling: Pædagog Oprettet: 24-01-2023
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 134030
JobId: 144503
 
Arbejdssted: 3200 Helsinge Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Dygtig nærværende pædagog søges til en skøn pige i Helsinge

Jobbeskrivelse

Er du uddannet pædagog? Har du stor erfaring fra specialområdet? og har du lyst til at gøre en stor forskel for en pige på 8 år og hendes familie? så se her:

Vi søger dig der har en stor erfaring og lyst til at sikre god trivsel for en pige. Pigen har mental retardering, nonverbal og er kognitivt svarende til en udviklingsalder på 2 år. Familien har behov for 1:1 støtte til hende i hendes hverdag og dermed er du med til aflaste forældrene. 

Om borgeren:
Pigen kan godt lide at være udenfor og være i naturen. Pigen har brug for dig der kan skabe struktur og stabilitet, så derfor må du meget gerne kunne arbejde selvstændigt og tage initiativ. Du vil blive en del af et team og ved sygdom og ferier afløser I hinanden.

Arbejdstider:

Gennemsnitlig 15 timer i ugen, med mulighed for flere timer. 
2-3 hverdage om ugen, primært eftermiddage. Samt 1-3 weekendvagter pr. md. Familien kan være fleksibel ift. tider.
- En vagt på hverdage vil typisk være 3-4 timer, weekend 5-6 timer. 
Det er vigtigt at du kan være fleksibel ift. timer. Vagtplanen vil du kende 3 uger i forvejen. 

Jobbet vil være i familiens hjem i Helsinge.

Familien er også bevilliget hjælp med praktiske opgaver som rengøring, opvask og vasketøj. Kan du udføre begge opgaver, vil det være muligt at kombinere de to stillinger. 

Om dig:
Vi søger dig der enten er uddannet pædagog og har god erfaring indenfor specialområdet, eller dig som ikke har den faglige uddannelse, men til gengæld har rigtig god erfaring. Som menneske er du mødestabil og tålmodig og har det godt med at være ansvarlig for den gode relation. 

Kan du se dig selv i jobbet? 
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler begge på telefon 36 34 79 00 tryk 5 og 1

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok