Stilling: Respiratorisk handicaphjælper Oprettet: 26-01-2023
Job start: Onsdag d. 15-02-2023 Annoncenr: 134103
JobId: 144339
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Vikariat som respiratorisk hjælper med vågne nattevagter

Jobbeskrivelse

Vil du hjælpe i vikariat på 2 måneder med vågne nattevagter hos en mand på Østerbro?

Vi søger respiratorisk hjælper til vikariat begyndende med et par følgevagter fra den 15.2.23. Hvis du endnu ikke er oplært respiratorisk hjælper vil det være nødvendigt at du kan starte oplæring med det samme. 

Vagter
Der er tale om et vikariat på 2 måneder. Der vil være 8 vågne nattevagter om måneden. Vagterne kan evt. deles på 2 hjælpere. Efterfølgende vil der være mulighed for vikarvagter i DUOS sommeren over.  

Mødetid:
De vågne nattevagter er  kl. 19:45 - 08:00.  Dagvagter hos  borgeren  er kl. 07:45 - 20:00
 

Borgeren skriver
Jeg er en 73 årig mand, som fik diagnosen ALS i 2016. Hovedet og humøret fejler heldigvis ikke noget. Det gør til gengæld kroppen. Jeg er lammet el-kørestolsbruger, med respirator hele døgnet. Forflyttes med lift. Jeg kan ikke tale, jeg kommunikerer via øjenstyret computer og mimik. Det er vigtigt for mig, at jeg er aktiv i min egen pleje og behandling. Jeg vil respekteres som person, ikke som grøntsag. 

Jeg er gift med Hanne, som er sygeplejerske - med stor faglig viden både i forhold til behandling og pleje – hun vil være en god sparring - og samarbejdspartner for dig.

Vi har et positivt hjem med god atmosfære, hvor der er overskud og styr på tingene, højt til loftet, og godt med humor og selvironi. Vi bor i en stor, lys moderne lejlighed i Nordhavn, Østerbro. 

Vi vil gerne have det bedst mulige liv, så vi leder efter en fagligt kompetent og ansvarlig person med en positiv indstilling, som har kørekort og mod på at køre handicapbil. Vi vil nemlig gerne på udstillinger, på besøg hos venner og familie og indimellem en tur i vores dejlige sommerhus i Rørvig.

Jobbet består i respiratorisk hjælp og overvågning samt personlig pleje, sonde og medicingivning.

Det er vigtigt for mig:
At du har lyst til at samarbejde med mig – også nonverbalt. Derfor skal du have indlevelsesevne og en god situationsfornemmelse. 

At du har lyst til udvikle dig fagligt, og at du har gode samarbejdsevner, dels i forhold til mig og Hanne, men også til kollegaer.

At du er indstillet på, ved sidemandsoplæring at tilegne dig kundskaber respiratorisk, og har lyst til at oplære kommende kollegaer.

At du er ansvarsbevidst, handlekraftig og tålmodig.

At du har en høj arbejdsmoral, og er møde stabil.

At du er indstillet på at dække vagter dag, nat (vågen nattevagt), weekend og helligdage. Og at du sammen med dine kollegaer i et, stærkt velfungerende team, vil dække vagter ved sygdom og ferie.

At du er ikke-ryger.

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og pr. 1. oktober 2022 bliver sundhedsforsikring en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Aase Petersen på tlf.: 36 34 79 00 tryk 5 og dernæst tryk 1 eller læs mere om rekrutteringsprocessen og arbejdet i DUOS her: FAQ link

 

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

 

 


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok