Stilling: Hjælper Oprettet: 30-01-2023
Job start: Efter aftale Annoncenr: 134163
 
Arbejdssted: 2400 København NV Køn: MK
 

Kort beskrivelse

2Handicaphjælper i NV - 28 timer pr. uge

Jobbeskrivelse

Vi søger:
En hjælper som kan være hos os hver onsdag kl. 14 til næste dag kl.12 samt mandag kl.12-18, samt mulighed for en ekstra vagt hver 3. måned på en fredag kl. 14 til 12 næste dag. Ved sygdom og ekstra ferier vil der være mulighed for flere timer.
Stillingen kan deles op, så den dækkes af 2 personer.

Lidt om mig:
Jeg hedder Mikkel. Jeg er en ung mand på 21 år. Jeg elsker at drille og lave ballade. Jeg har 4 diagnoser: spastiker, autist, længerevarende tilpasningsreaktion og ADD. Jeg bor sammen med min mor i NV, vores hjem er fyldt med humor og kærlighed.

Vores hverdag er fuld af udfordringer både fysiske og psykiske, men vi får altid det bedste ud af dagene. De sidste 2 år har været mere stille, fordi jeg blev meget syg af corona.

Din profil:
Du er følsom, empatisk og tør godt være fjollet. Du kan lide at lege den samme leg flere gange i træk. Du skal være rumlig og være klar på at du bliver en vigtig deltager i vores team. Det er en fordel hvis du har kørekort, jeg har min egen bil. Du behøver ikke at have erfaring med handicappede, men du skal have lyst til at lege og høre sjove historier. Vi kan godt lide at drille og lave ballade. Det er vigtigt at du kan være hos os i min. 1 ½ år.

Oplæring:
Du får en grundig oplæring af min mor og ”gamle” hjælpere. I de første par måned vil du altid være sammen med en anden hjælper eller min mor. Det er vigtigt for os at al oplæring foregår i et trygt tempo både for dig og mig.

Dine arbejdsopgaver:
Vi har brug for hjælp til praktiske opgaver som gøre rent, lave Mikkels mad, tøjvask m.m. Når du har lært vores hjem at kende, vil du begynde at lære mig at kende. Jeg får mad via en sonde, bruger ble, skal have hjælp til at komme i min kørestol. Jeg taler med non-verbal kommunikation, men er god til at stave. Jeg elsker at skrive historier med din hjælp.

Arbejdstid:
Hver onsdag kl. 14 til 12 næste dag, Mandag kl. 12-18, evt. 22 timers vagt hver 3.mdr.
Opstart så hurtigt som muligt. De første 2 måneder, har vi ca. 15 timer pr. uge hvor du lærer vores hjem, opgaver og lære mig at kende. Fra 1.april er ovenstående vagter mulige efter en grundig oplæring.

Min mor og jeg er nogle søde, kærlige og til tider lidt fjollede mennesker. I vores hjem er der masser af kærlighed, sjov og ballade. Du skal være forberedt på at vi godt kan lide at drille.

Har du lyst til at lære noget mere om dig selv, og samtidig lære os at kende? Så send en ansøgning til os.
VI glæder os til at høre fra dig.

Samtaler og start så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen

Mikkel og Lenette, København NV


Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok