Stilling: Hjælper Oprettet: 30-01-2023
Job start: Onsdag d. 01-03-2023 Annoncenr: 134192
 
Arbejdssted: 3650 Ølstykke Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Handicaphjælper for aktiv 67-årig mand med sclerose

Jobbeskrivelse

Jeg er en aktiv mand på 67 med et godt humør og sclerose og har brug for hjælp til stort set alt. Jeg bor i eget hus i Ølstykke med min kone, vi passer tit børnebørn på 3 og 9 år. Mine interesser spænder vidt: Jeg går meget op i historie og tager gerne på museum, bygger LEGO, holder ølforedrag og ølsmagninger, underviser i IT i Ældresagen og træner hos den lokale fys. Jeg har en kassevogn som handicapbil, sidder i elektrisk kørestol og har lift i soveværelset. Udover sclerose har jeg kateder og stomi.

Jeg skal have udvidet mit hold af hjælpere, primært til dagvagter i weekender og ferier, ind i mellem også på hverdage, af og til også til 15-timers vagter eller måske kun 4-5 timer. Vi planlægger vagterne nogle måneder frem, men det vil være en stor fordel, hvis du ind i mellem har mulighed for at springe til med kort varsel i tilfælde af sygdom.

En arbejdsdag kan fx se således ud. Du møder kl 8, hjælper mig med at blive vasket, barberet, få tøj på og komme over i kørestolen. Højst sandsynligt er der nogle ud-af-huset aktiviteter, fys, ÆldreSagen, indkøb, besøg, eller måske får vi gæster.

Både ude og hjemme er du mine ”arme og ben”, så derhjemme bliver du måske bedt om at hjælpe til med at gøre rent, skrælle kartofler eller noget andet praktisk.

Du er en M/K, alder mellem 20 og 70, har du humor og er sikker bag rattet i en kassevogn, er det en fordel. Glæder mig til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok