Stilling: Tegnssprogstolk Oprettet: 11-07-2023
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 137688
JobId: 149299
 
Arbejdssted: 2830 Virum Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Gåture & tegnsprogssamtaler med ældre mand i Virum, 4 timer om ugen.

Jobbeskrivelse

Har du lyst til at give lidt af din tid til at tale med en ældre mand i Virum gennem tegnsprog?

Om opgaven og borgeren

Vi søger dig, som har livserfaring og er moden, og som vil investere 4 timer om ugen til at være sammen med denne herre. Han elsker at komme ud på gåture og kommunikerer gennem tegnsprog. Du må derfor meget gerne have erfaring med dette, så i kan have nogle gode snakke sammen. Manden er syns- og hørehæmmet, og bor til daglig sammen med hans søde kone i Virum, som ser meget frem til at møde dig.

Arbejdstid

4 timer om ugen, som meget gerne bliver fordelt over 2 dage. Dette er dog ikke et krav, så byd endelig ind på stillingen alligevel, hvis du helst ser at timerne er sammenlagt. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. 

Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på tlf. 36 34 79 00. Tryk 5 og derefter 1.

Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ – DUOS
 


Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok