Stilling: Hjælper Oprettet: 09-02-2024
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 143421
JobId: 156483
 
Arbejdssted: 4622 Havdrup Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Handicaphjælper - mandage til 17 årig dreng i Havdrup

Jobbeskrivelse

Vil du være med til at gøre en forskel for en  glad og social dreng ? Kan du være chauffør om mandagen og trives du med at være 1:1 med en borger? Så er det dig vi søger!

Om jobbet
Vi søger en omsorgsfuld hjælper til en glad og social dreng. Han har brug for støtte til det hele. Han er gående, men er usmidig  i sine bevægelser. Hans talesprog er ikke aldersvarende og bære præg af gentagelser af ord og sætninger. 

Opgaven er hver mandag på skoledage at køre drengen fra familiens hjem til hans efterskole i Vordingborg. Kørslen foregår i familiens bil. 

Du møder i drengens hjem kl. 8.30 og hjælper ham med at få pakket færdig. I kører mod efterskolen kl. ca. 8.45. Skolen ligger ca. en times kørsel fra familiens hjem. I er fremme på efterskolen ca. kl. 9.30 hvor du hjælper drengen godt ind ad døren og kører herefter tilbage til familiens hjem og afleverer bilen.

Om dig 

Det er væsentligt at du er imødekommende og trives med at være ansvarlig for den gode relation, så du er i stand til at være en god støtte for drengen.  

Eftersom du skal sikre at han kommer godt afsted er det vigtigt at du har overblik, er god til at tage initiativ og kan handle når der opstår uforudsete situationer.  


Arbejdstid 
Der er tale om en stilling hver mandag (på skoledage) i 3-4 timer. 

Mødetiden er kl. 8.30 til 11.30. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Aase Petersen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

 


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok