Stilling: Hjælper Oprettet: 14-02-2024
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 143498
JobId: 156581
 
Arbejdssted: 3550 Slangerup Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Hjælper søges til at hente sød dreng fra skole

Jobbeskrivelse

Har du erfaring med at arbejde med børn? Er du nysgerrig og glad for at lege?  Så er du måske den, vi søger! 

Om opgaven

Stillingen er hos en sød og omsorgsfuld dreng, der er vild med videnskab, matematik og rummet. Han ved alt om planeter og dinosaurusser, og han er meget glad for at opsøge ny viden. Han kan også godt lide at gå ture og lege ude i naturen.

Drengen har ADHD og autisme. Han er sensitiv overfor larm, og da han bruger meget energi i løbet af en dag, bliver han hurtigt træt. Opgaven er at hente drengen fra skole og være sammen med ham indtil hans forældre kommer hjem. 

Om dig

Du har erfaring med at arbejde med børn. Har du kendskab til autisme eller ADHD, er det en fordel, men det er ikke et krav. 

Du er omsorgsfuld, og du er god til at tage ansvaret for den gode relation. Du må meget gerne være nysgerrig på drengens interesser, og synes at det er sjovt at undersøge nye ting. 

Arbejdstid

Stillingen er på 9 timer om ugen. Arbejdstiden ligger som følger:

Mandag kl. 10.45 – 15.45

Fredag kl. 10.45 – 14.45

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Annitta Madsen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok