Stilling: Pædagog Oprettet: 26-02-2024
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 143695
JobId: 156854
 
Arbejdssted: 2820 Gentofte Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Vil du støtte en skøn og videbegærlig dreng på 7 år?

Jobbeskrivelse

Kan du se dig selv lave aktiviteter, som at tage i Experimentariet, lege med LEGO, Star Wars, Minecraft? og vil du gøre en forskel for en skøn dreng, så se her! 

Om opgaven

Drengen er 7 år og bor med sin familie i Gentofte. Han er en meget glad og videbegærlig dreng, som har mange interesser, såsom at en havsnegl var det første dyr, at vacciner blev opdaget af malkepiger, osv. Han er meget social, kærlig og holder af at fortælle vittigheder. Opgaven vil primært være at hente ham fra skole og følge ham hjem, samt lave aktiviteter ud fra hans dagsform.

Om drengen: 

Drengen har ADHD og et nedsat funktionsniveau. Han har sansebearbejdningsvanskeligheder, som påvirker hans deltagelse i hverdagen. Dette gør også, at han udtrættes hurtigt både fysisk og psykisk og har behov for pauser i løbet af dagen. Han er meget viljestærk og går meget op i, at aftaler overholdes. Derfor er det vigtigt at lave aftaler om, at aktiviteter og pauser overholdes.

Han er udfordret i forbindelse med toiletbesøg og har derfor behov for hjælp efterfølgende. Han er meget sensitiv i den forbindelse, og har det svært ved bakterier.

Om dig: 

Du er uddannet pædagog eller har stor erfaring med borgere med udfordringer. Du er stærk i at sætte en dagsorden og rammer, på en imødekommende og rolig tilgang. 
Drengen har behov for tæt 1:1 støtte og har brug for en voksen, som kontinuerligt kan støtte ham i at regulere sin arousal.

Arbejdstid: 

Stillingen er på 34 timer om måneden. Arbejdstiden er fordelt som følger:

3 hverdage kl. 14:30 – 16:30

Der er også 8 timer i en weekend om måneden. Den konkrete dag og tidspunkt aftales med familien. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på rekrutteringstelefon: 36344990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.
Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Læs mere om DUOS på www.duos.dk


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok