Stilling: Hjælper Oprettet: 28-02-2024
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 143756
 
Arbejdssted: 4000 Roskilde Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

21 årig med muskelsvind søger hjælper til daglige opgaver i Roskilde

Jobbeskrivelse

Jeg søger en udadvendt, initiativrig og humoristisk handicaphjælper (m/k) mellem 18-30 år, der kan assistere mig i min hverdag. Jeg har muskelsvind og er svagtseende og har derfor brug for hjælp til at navigere i mine omgivelser, udføre praktiske opgaver, søge information på internettet, komme rundt i min kørestol og orientere mig i sociale situationer.

I 2023 blev jeg student og holder i øjeblikket sabbatår. Jeg bor hos mine forældre i Roskilde, spiller tyrkisk percussion, og har en passion for kaffe. Jeg er i øjeblikket i praktik hos Blind Coffee. Derudover elsker jeg at nørde LEGO og medicinhistorie.

Jeg har en kronisk tarmlidelse på grund af muskelsvind, og derfor får jeg min ernæring via drop 12 timer i døgnet, som er administreret af mine forældre og til tider sygeplejersker.

Jeg søger en åbensindet og nærværende hjælper, som taler og skriver flydende dansk og engelsk. Du skal være initiativrig, fleksibel og stabil. Det er vigtigt at du er erfaren windows bruger, og almindeligt kørekort er et krav.

Jeg kan til gengæld tilbyde et uformelt og hyggeligt arbejdsmiljø med fleksibilitet i vagtskemaet. Jeg har flere hjælpere allerede, som samarbejder godt om at få fordelt vagterne imellem sig og generelt er gode til at skabe kontinuitet i min hverdag, på trods af, at de ikke er på arbejde samtidigt. Hvis du ønsker at indgå i dette samarbejde og ønsker at gøre en forskel og kan hjælpe mig med at leve et aktivt liv, så er du måske den rette til jobbet.

Du vil have ca. 10-20 timer om ugen fordelt på 2-3 vagter. Vagterne vil inkludere aftenvagter, weekender og helligdage. 

Jeg håber at høre fra dig snarest muligt.

Er du interesseret ? …....så send et par ord om dig selv på min e-mail adresse: samuelcarlsen@outlook.dk 
 

Ønsker du at høre mere om jobbet, kan du ringe til mig på tlf. 23 98 71 52


Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok