Stilling: Støtteperson Oprettet: 05-03-2024
Job start: Mandag d. 01-04-2024 Annoncenr: 144853
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Studerende 3 eller 4 semester

Jobbeskrivelse

Bring allerede nu dine kompetencer i spil, og omsæt teori til praksis – se her!

Vi søger dig til at indgå i et langt borgerforløb. Som studerende indgår du i et tværfagligt team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, som ønsker at gøre en forskel samt få erfaring til dit CV.

Som studerende har du lyst til at lærer mere om neuro-habillitering, kommunikationsstrategier og arbejdet med den sårbare borger. Det er et spændende job med mange muligheder.

Du er en teamplayer, stabil og har en relations baseret tilgang, for at borgeren kan trives i hverdagen. Vigtigst er at du har lyst til at være en stabil støtte hos borgeren, og har lyst til at få erfaringer i arbejdet med mennesker.

Teamet: Du har altid mulighed for sparring med de resterende teammedlemmer, og vi vægter god kommunikation og overleveringer til hinanden.

Arbejdsopgaver: Du får ansvar for let fysisk træning, samt understøtte borgeren i almindelige dagligdags aktiviteter og fritidsaktiviteter. Du har fokus på det relationelle, og tager ansvar for at dagligdagen er rolig, struktureret og forudsigelig. Senere er der mulighed for at blive teamkoordinator.

Borgeren: har knogleskørhed og gigt samt kognitive vanskeligheder (eksekutive vanskeligheder) samt APD, (svære lydskelneevner). Borgeren er tidligere økonom og lærer, samt har haft en del arbejde med internationale studerende og er stadig meget fysisk og fagligt aktiv, samt studerer filosofi.

Arbejdstid: aftales med teamet ca. 4 – 5 timer ca. hver 2. uge. Passer super som supplement til andet studie job.

Samarbejdspartnere: Cervello (tidl. Hjerneskadecentret BOMI i Roskilde), som gerne hjælper med faglig sparring og Københavns Kommune. DUOS A/S varetager lønudbetaling efter overenskomst.

Send motiveret ansøgning og CV til Marianne Andersen (Arbejdsleder): bpa.handicap@gmail.com. Husk telefon nummer til 1. møde. Du er også velkommen til at kigge forbi.

Start: april eller snarest efter.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok