Stilling: Hjælper Oprettet: 08-03-2024
Job start: Medio Marts Annoncenr: 146901
JobId: 159159
 
Arbejdssted: 6100 Haderslev Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Rolig og omsorgsfuld hjælper søges til nysgerrig 3-årig i Haderslev

Jobbeskrivelse

Har du erfaring med at arbejde med børn? Er du god til at lege og vil du gøre en stor forskel for en pige og hendes familie? Så læs med her!

Om opgaven

Stillingen er hos en glad og nysgerrig 3-årig pige, der bor med sine forældre og 2 søskende i Haderslev. Pigen har en kromosomfejl, der bl.a. betyder at hun ikke er alderssvarende i sin fysiske udvikling. Hun har ikke et verbalt sprog, men er i gang med at øve tegn-til-tale. Hun er vild med at være aktiv og er meget glad for at lege med sit legetøj. 

Opgaven er at hygge og lave aktiviteter sammen med pigen både hjemme eller på tur til legeplads, legeland el. lign. Hjemme kan man lege i haven, tumle på værelsen eller læse bøger og hygge. Man skal også hjælpe pigen i spisesituationer og med bleskift. 

Om dig

Du har erfaring med at arbejde med børn. Har du erfaring med at arbejde med tegn til tale er det en fordel, men det er ikke et krav. 

Som menneske er du tålmodig og rolig, og du kan se værdien i at støtte pigen gennem leg og nærvær. 

Du har kørekort, så du kan køre pigen på ture i familiens handicapbus. 

Arbejdstid

Stillingen er på 12 timer om måneden. Arbejdstiden ligger som følger: 

Onsdag kl. 15.00 – 16.30 

En lørdag pr. måned af 6 timers varighed eller 2 lørdage pr. måned af 3 timers varighed. Lørdagsvagter starter kl. 12.00. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok