Stilling: Hjælper Oprettet: 18-03-2024
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 147078
JobId: 159392
 
Arbejdssted: 2730 Herlev Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Hyggeligt og meningsfuldt studiejob! Læs mere her!

Jobbeskrivelse

Er du på jagt efter et studierelevant hjælperjob? Kan du arbejde 26 timer om måneden, og har du lyst til støtte en 15-årig pige, der er bagud i sin psykomotoriske udvikling? Så er det dig, vi søger!

I Herlev bor en skøn pige, der har brug for dig, der kan skabe hyggelige stunder efter en lang dag i skole. Sammen kan I lege, læse bøger, høre musik, gå ture, se tv eller blot slappe af sammen. 

Pigen er især glad for lege, der stimulerer hende psykomotorisk - og musik har en meget positiv indvirkning på hende og giver hende ro. Pigen kommunikerer med kropssprog, lyde og enkelte ord, og forstår meget af det, du siger til hende, samtidig med at hun er god til at vise, hvad hun vil! Hun elsker at synge sammen med dig, da dette både kan bringe glæde, ro og begejstring. Hun er en stærk fysisk pige, der elsker at bevæge sig, så det er vigtigt at du også er robust og i god form, da hun har brug for din hjælp til dette. Både pigen og familien er positive og imødekommende.

Du er med til at aflaste forældrene ved at sørge for hygge, sang og bevægelsestræning. Det er vigtigt, at du kan se pigens potentiale til både fysisk og psykisk udvikling uanset hendes kognitive niveau.

Der vil være lettere personlig pleje som bleskift og hjælp til tøjskift og du skal hjælpe hende med at spise. Hun kan gå korte afstande med din hjælp, men længere gåture vil være med kørestol med motor. Du skal være forberedt på, at pigen har ufrivillige høje lyde og armbevægelser. 

Arbejdstid:
Du arbejder 26 timer om måneden. De endelige ugedage ligger ikke fast, så du har mulighed for at byde ind med, hvad der passer dig bedst. Dog skal du både kunne arbejde hverdage og weekender. Arbejdstiden fordeles typisk således, men aftales nærmere med familien; 

• Lørdag 1-2 gange om måneden af 4-5 timer. 

• Skiftende hverdage i 3-4 timer eftermiddag 3-5 gange om måneden. 

Du er gerne studerende eller ved, hvad det vil sige at være hjælper. Du har enten erfaring fra lignende job eller er studerende som fx ergo-/fysioterapeut, pædagog eller lignende. Dog er det vigtigste, at du har lyst til opgaven og er klar på at hjælpe pigen. 

Kan du se dig selv i jobbet? 
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen telefon, rekruttering: 36344990

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok