Stilling: Hjælper Oprettet: 18-03-2024
Job start: Mandag d. 08-04-2024 Annoncenr: 147105
 
Arbejdssted: 2200 København N Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Job som Handicaphjælper :) (deltidsstilling)

Jobbeskrivelse

Nyder du en rolig arbejdsplads uden stress og larm? I det tilfælde har jeg et tilbud du ikke kan afslå.

Jeg hedder Theo og er 24 år gammel. Jeg lider af muskelsvind og sidder derfor i kørestol. Jeg er uddannet markedsføringsøkonom fra CPH-Business. Jeg er meget glad for popkultur. Film, Marvel, star wars, videospil, manga og anime blandt meget andet også. Lige nu er jeg jobsøgende, hvilet jeg tænker, at du også er, hvis du læser dette. Allerede én ting vi har til fælles! ;)

Jeg skal bruge hjælp til min hverdag. Her taler jeg blandt andet om personlig pleje, huslige pligter og ledsagelse til skole/arbejde, eller hvis jeg nu skal noget sent om aftenen.

Jeg søger en person som kan lide dag- og aftenarbejde og arbejde med mennesker (eller rettere sagt, mig). Vagterne er fra 07:00-16:00 og 16:00-23:00 i hverdage og 09:00-23:00 i weekend og ferier.

Der er tale om rul på 4 uger, hvor man har sine faste vagter, hvorefter rullet starter forfra. Det præcise timeantal pr. uge er svært at fastsætte, da det varierer fra uge. nogle uger vil ramme ca. 20 timer, nogle vil ramme omkring 30 timer.

De dage jeg skal bruge hjælp er torsdag, fredag, lørdag og søndag. Der vil også være vikarvagter som skal dækkes ind, men de overnævnte dage er der, hvor man har faste vagter.

Jeg vil sætte pris på en rolig person, som kan hvile i sig selv og er fleksibel med arbejdstider, da dette ikke er alm. 08-16 job.

Hilsen Theo

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok