Stilling: Pædagog Oprettet: 26-03-2024
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 147260
JobId: 159665
 
Arbejdssted: 3630 Jægerspris Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Pædagog med erfaring indenfor spiseforstyrrelser søges

Jobbeskrivelse

Har du indgående kendskab til spiseforstyrrelser? Og har du forståelse for vigtigheden af at skabe de rette rammer ved måltidsstøtte? Så er det måske dig, vi søger!

Om opgaven:

Vi leder efter dig, der forstår kompleksiteten af spiseforstyrrelser og kan skabe tydelige og klare rammer omkring måltider. Opgaven indebærer støtte til en 16-årig dreng, der bor sammen med sin familie i Frederikssund Kommune. Drengen har en spiseforstyrrelse og har i den forbindelse været indlagt på døgnafsnit. 

Opgaven består i at opbygge en god relation til drengen, yde måltidsstøtte samt hjælp til at balancere fysiske aktiviteter. Det er særligt omkring spisesituationer, at der opstår konflikter mellem drengen og hans forældre, og hvor du vil være en vigtig støtte.

Om dig:

Vi søger en kandidat med en baggrund som pædagog med solid erfaring og forståelse for spiseforstyrrelser. Du tager udgangspunkt i tilgangen til ham, ved at gå ind i emner som har hans interesse. F.eks. musik, mad, træning mv. Drengen er en kvik dreng som har mange interesserer og er på vej ind i teenagelivet, det er derfor vigtigt at du er god til at bygge relationen. 

Arbejdstid:

12 timer ugentligt, placeret som følger: 

Uge A: mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 09.30-13.30 
- Det er også muligt at timerne kan være om eftermiddagen fra 15 - 19 

Uge B: tirsdag, onsdag, fredag og lørdag fra kl. 09.30-13.30
- Det er også muligt at timerne kan være om eftermiddagen fra 15 - 19 

 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok