Stilling: Hjælper Oprettet: 11-04-2024
Job start: Efter aftale Annoncenr: 147574
 
Arbejdssted: 2300 København S Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

65 årig mand søger hjælper til 2-3 ugentlige natte-og formiddagsvagter

Jobbeskrivelse

65-årig mand (kørestolsbruger) søger hjælper 2-3 gange ugtl. nat og formiddag. Er halvsidigt lammet som følge af blodprop. Bor yderst centralt i Ørestad City. 

Bruger har arbejdet som forsker (økonomi), er opvokset i England og har vis sin uddannelse arbejdet og boet en del år udenfor DK. Havde et meget aktivt og internationalt liv før sin blodprop, og fritiden gik med golf, hiking, jagt, fiskeri, læsning, museumsbesøg, god mad og aktivt socialt liv med venner og familie. Er både historisk og naturvidenskabligt interesseret. Har sød og stille hund (whippet)

Der er behov for hjælp til det meste: Personlig pleje, toiletbesøg, påklædning, klargøring af måltider, forflytninger, renligholdelse af opholdsrum og hjælpemidler, ledsagelse, hundeluftning, træningsøvelser m.m.  

Der er bevilget handicapbil, der snart leveres. Derfor kan der på sigt sandsynligvis forventes flere tiimer til ledsagelse til både træning og f.eks. kulturelle aktiviteter, så snart bil og timer er på plads. 

Træner 3-4 gange ugtl. hos neurofysioterapeut. Ligeledes trænes synet, da blodproppen også forårsagede neglect til venstre (mistet synsfelt). Er meget privat, udgtrættes let og har brug for megen ro. Som hjælper vil man skulle tilbringe en del tid på hjælperværelse. Om natten, hvor størstedelen af timerne er rådighedstimer, skal bruger undertiden vendes og hjælpes med toiletbesøg. 

Arbejdstid 2-3 vagter pr. uge med varighed på 8-12 timer. 

Lidt om dig: Du er mellem 20 og 67 år gl. 

Ikke ryger. 

Vægter god hygiejne højt. 

En autentisk og rummelig person, der taler til mennesket og ikke hjerneskaden. 

Der er tale om en BPA-ordning, hvor hustru indtil videre er arbejdsleder - på sigt tænkes bruger selv at blive arbejdsleder. Ansættelse og aflønning via DUOS. 

 


Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok