Stilling: Respiratorisk handicaphjælper Oprettet: 12-04-2024
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 147592
JobId: 160166
 
Arbejdssted: 2500 Valby Køn: MK
Krav: Kørekort
Egen bil
Tåler rygning
 

Kort beskrivelse

Ekstra fordele som respiratorisk vikar!

Jobbeskrivelse

Bliv en del af vores flyverteam, og få et fast tillæg på +3500,- pr. måned oveni din løn.

                                                                            Ansøg nu

Ønsker du en sikkerhed for fast indtægt, hvor vi planlægger dig til minimum 12 vagter om måneden, samtidig med at du får et tillæg på 3500,- pr. måneden? så er vores flyverteam måske noget for dig!

Er du respiratorisk hjælper kan vi tilbyde dig ansættelse på vores flyverteam i sommer månederne juni, juli og august til både dag-og vågne nattevagter. Der vil være gode muligheder for fastansættelse så du forsætter på teamet.  

Vi tilbyder

Som en del af vikarteamet i DUOS får du 

  • Planlægges til 12 vagter om måneden, og sikkerhed for en fast månedlig indkomst og garanti for aflønning af minimum 10 vagter om måneden. 
  • Aflønning som erfaren respiratorisk hjælper inkl. et fast tillæg på 3500kr hver måned. 
  • 12 timers vagter i dag- eller vågne nattevagter. 
  • Fleksibilitet i din arbejdsplan, som du kender mindst 4 uger ud i fremtiden.
  • Variation i dine arbejdsdage, idet du sendes ud til forskellige borgere som vikar.  
  • Et fast tilhørsforhold som en del af et team 
  • Tæt dialog med din leder i DUOS og mulighed for løbende sparring
  • Faste personalemøder med dine kollegaer i teamet, inkl. mulighed for at sparre med hinanden. 

Vi søger medarbejdere med respirator erfaring. Du har gyldigt respiratorisk bevis INV og/eller NIV fra RCØ.  Vi tilbyder dig uddannelse i den del du evt. ikke har kompetencer til, og sørger for at du læres op til certificering.  

Flyverteam

Har du erfaring som respiratorisk hjælper, kan vi tilbyde dig ansættelse på vores flyverteam. Du bliver fastansat på fuldtid og er garanteret 12 vagter om måneden. Ønsker du at arbejde deltid, hører vi også meget gerne fra dig. Vagtplanlægningen foregår i samarbejde med din leder.

Du vil blive aflønnet som erfaren respiratorisk hjælper på løntrin 12 (ved 1 års respiratorisk erfaring) med områdetillæg 4 og herudover vil du få et fast tillæg på 3500 kr. hver månedDerudover vil din transporttid udover 2 timer pr. vagt blive honoreret som arbejdstid.

Om dig 

Det er nødvendigt, at du har kørekort og bil, eftersom du skal køre til borgere på hele Sjælland. Dine udgifter til transport afregnes med kørselsgodtgørelse efter statens takst. 

Det er væsentligt, at du kan tåle, hvis der ryges i borgerens hjem og helt selv kan undvære at ryge, når du er på vagt. 

Som vikar vil du komme i kontakt med mange forskellige mennesker, og det er derfor vigtigt, at du som person er rummelig, empatisk og har det godt med at være ansvarlig for den gode relation. Herudover er det væsentligt, at du har en god situationsfornemmelse og ved, hvornår du skal være på eller være fluen på væggen.

Som hjælper bliver du en vigtig person i andre menneskers liv, og gør en stor forskel for deres oplevelse af tryghed i hverdagen. Det er et stort, men også livsbekræftende ansvar, du påtager dig som respiratorisk handicaphjælper, hvor både borgeren og familien skal have tillid til, at der bliver passet godt på borgeren. 

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at søge jobbet. Vi rekrutterer løbende. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til jobbet kan du kontakte rekrutteringskonsulent Aase Petersen tlf.: 36 34 49 90.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

 


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok