Stilling: Hjælper Oprettet: 21-04-2024
Job start: Lørdag d. 01-06-2024 Annoncenr: 147748
 
Arbejdssted: 2610 Rødovre Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Fleksibelt Hjælperjob

Jobbeskrivelse

Jeg bor sammen med mand, teenager og allergivenlig hund i Rødovre nær Rødovre Centrum og arbejder på Frederiksberg 2-3 gange om ugen.

Jeg er kendt med en muskelsygdom og søger hjælper og evt. vikar med start i juni eller efter aftale. Arbejdsopgaverne vil være ledsagning til, træning, indkøb, svømmehal, cykelture mm og praktisk hjælp i hjemmet (rengøring, madlavning, haven mm.), samt hjælp til forflytning når vi er ude og lettere personlig pleje. Desuden ledsagning på arbejde hvor der vil være mulighed for at arbejde med egne ting. Jeg bruger ofte manuel kørestol udendørs. Vedr. cykelture er det en fordel at du kan lide at cykle og har en god fysik..

Vagter vil typisk være a 8-12 timer af gangen ca. 1-3 gange om ugen, primært mandag, og torsdage efter aftale. Vagter vil typisk starte ved 7-8-tiden om morgenen til 16-18 om eftermiddagen. Endvidere kan være der enkelte kortere aften eller wekendvagter.. I snit skal du forvente ca.10-20 timer/uge, men det er fleksibelt alt efter, hvad der passer dig og jobbet kan deles mellem flere hjælpere, så det skal ikke holde dig tilbage fra at søge. Derudover kan der være tale om afløsning ved ferie og sygdom.

Der kræves ingen specielle forudsætninger, men det er en fordel hvis du har erfaring, god fysik, et godt humør og er praktisk anlagt samt kan være fluen på væggen og underholde dig selv, når det kræves.

Jeg ser frem til at høre fra dig og send dit tlf nr med i ansøgningen.

Samtaler holdes løbende fra starten af maj - men har du ikke hørt noget slut juni kan du forvente at jobbet er besat.

For at søge stillingen skal du via linket i annoncen logge ind på din profil eller oprette en profil.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok