Stilling: Hjælper Oprettet: 23-04-2024
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 147777
JobId: 160460
 
Arbejdssted: 8850 Bjerringbro Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Medarbejder søges til sød 3-årig pige i ulige weekender

Jobbeskrivelse

Har du 6 timer hver anden weekend i ulige uger til at tage dig af en sød 3-årig pige i Bjerringbro?

Om opgaven 

Vi søger en ansvarsfuld og omsorgsfuld medarbejder til at passe en 3-årig pige i Bjerringbro i tre timer, så forældrene kan arbejde. Du vil blive oplært af forældrene i at administrere sondeernæring til pigen, som skal gives to gange i løbet af de tre timer. Derudover vil arbejdet omfatte at tage pigen med på ture udenfor, lege sammen med hende med hendes legetøj og synge sammen med hende. Det vigtigste er at du skaber en tryg og stimulerende atmosfære for pigen, så forældrene kan fokusere på deres arbejde.

Om borgeren

Hun er en lille pige, hvis vækst ikke følger samme mønster som andre børn, og hun er mere følsom over for sanseindtryk. Derudover er hun en glad pige, der deler sit liv med en kærlig stor familie. Hun har flere søskende, hvoraf tre af dem fortsat bor hjemme, og du kan forvente, at de nogle gange vil være til stede, mens du passer på hende. Hun har PEG sonde, som du oplæres i. 

Arbejdstid

Fredag og lørdag fra 17:00 til 20:00 i ulige uger. 

Om dig

Den ideelle kandidat skal være ansvarsfuld, åben for oplæring i håndtering af sondeernæring og kunne se sig selv skabe en hygge atmosfære for pigen.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi. Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Læs mere om DUOS på www.duos.dk


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok