Stilling: Handicaphjælpere til fuldtid og deltid Oprettet: 18-06-2018
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 81148
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Kære Hjælper. Jeg er en 56-årig kvinde på Østerbro, der blev diagnosticeret med ALS i september 2016. Jeg har ikke noget sprog, men jeg kommunikerer via min øjenstyrede computer ved både skrift og tale. Jeg startede min ordning 1. august med en bevilling på 24 t/døgn fordelt på 12/12 med vågne nattevagter.
Jeg har stadig brug for faste hjælpere til hhv. fuldtid og deltid til både dag- og nattevagter, weekendvagter samt vikarer, der kan træde til efter behov.

Der vil senere hen være oplæring i sondemad samt i NIV-maske (en non-invasiv respiratorisk natlig maske).

Opstart snarest muligt!

Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige. Der vil være alment husligt arbejde som rengøring og madlavning. Der vil være personlig pleje og jeg skal i løbet af dagen både mades med blændet kost og have sondemad, som du skal lære at give mig. Du skal ligeledes ledsage mig ud af huset, samt tage med mig til foredrag og kurser. Jeg interesserer mig for spiritualitet, sundhed, shopping, rejser, familien, internettet og gode film.

Jeg har loftlift, plejeseng, elektrisk badestol og elektrisk kørestol til udendørs brug. Hjemmeplejen er med indover ift. forflytninger.

Dig: Du må gerne have erfaring som hjælper, men oplæring vil finde sted. Du må gerne være M/K mellem 30-60 år og jeg sætter pris på at du er nærværende, diskret og præsentabel samt har god personlig hygiejne.

Hjælperne lønnes efter kommunens takster og DUOS varetager lønudbetaling og ansættelsesforhold.

Jeg ser frem til din ansøgning og vores samarbejde.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok