Stilling: Studiejob - Hjælper til dreng på 9 år Oprettet: 02-10-2018
Job start: 17-10-2018 Annoncenr: 84311
 
Arbejdssted: 2000 Frederiksberg Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vi er en familie med tre børn, der søger en empatisk, stærk og stabil hjælper til vores ældste dreng på 9 år. Jobbet er med tiltrædelse fra efterårsferien, hvor der vil være mulighed for flere sammenhængende timer, så du kommer godt fra start i jobbet.

Vi har to drenge på 9 og 7 år og en lille pige på 1,5 år. Begge drenge er født med en progredierende nervesygdom, der gør at de i dag bruger kørestol og skal have hjælp til pleje og omsorg. Vores ældste dreng har nu meget svært ved at styre sine bevægelser, og ikke længere noget aktivt sprog. Han har derfor brug for dine arme og ben for at kunne udforske verden og hverdagen. Han forstår alt hvad vi siger til ham, og ved at tolke hans kropssprog kan du sagtens aflæse hvad han vil og ikke vil. Ellers er han en glad og dejlig dreng der elsker at grine og have tæt kontakt til de voksne omkring ham. Han holder af musik og teater, at komme ud på tur, lytte til lydbøger og højtlæsning.

I jobbet vil der være brug for, at du kan skabe en god relation til vores ældste dreng, og hjælpe ham med stort og småt i hverdagen. Med andre ord skal du kunne multitaske og gå til og fra højtlæsning og bleskift. I jobbet vil du komme tæt på alle i familien, og det er vigtigt at du kan lide os, og vi kan lide dig :-)

Vi aftaler en fast eftermiddag om ugen, hvor du arbejder kl. 15-20 eller 16-20, samt ca. 16-20 timer en fast weekend om måneden. I skoleferierne har vi brug for mere hjælp, og det planlægger vi i god tid sammen med de I alt 5 hjælpere vi har til vores to drenge. Ind i mellem kan der også være timer en hverdagsmorgen eller som aflæser for en af de andre hjælpere, efter aftale.

Du skal have erfaring med børn og må meget gerne også have erfaring med at arbejde med handicappede. Måske læser du til sygeplejerske, pædagog eller noget helt tredje? Det er en fordel, hvis du bor tæt på Frederiksberg og er tidsmæssigt fleksibel, ligesom vi har en svaghed for godt humør og initiativ. Søg kun jobbet, hvis du kan være hos os i mindst et år.

Send en mail med en ansøgning samt tlf.nr. og mailadresse til fiekrarup@hotmail.com.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok