Stilling: Legekammerat/hjælper søges. Oprettet: 08-10-2018
Job start: 01-10-2018 Annoncenr: 84509
 
Arbejdssted: 2400 København NV Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Er du glad for børn og har erfaring i arbejdet med børn?
Har du et hjerte der banker for at hjælpe andre?
Har du et positivt sind og et stort overskud?
Er du ansvarlig og mødestabil?
Elsker du leg og sjov?

Måske er det dig vi søger.

Vi skal bruge en hjælper til 3 aftenvagter hver anden uge i ulige uger kl. 17.50-19.20 samt 5 timer hver anden lørdag med arbejdstid der veksler ml kl 8-13 og 13-18, og vi glæder os til at møde netop dig, der kunne svare ja til ovenstående spørgsmål.

Klara er en pige på 10 år, der er født med en genfejl, Det betyder at hun er bagud i sin udvikling og at hun hverken kan gå eller tale.
Klara kravler når hun skal rundt og hun bruger tegn i sin kommunikation.

Klara er nysgerrig og aktiv pige, som har brug for, at der er en ved hende hele tiden. Hun elsker skæg, ballade og leg og har brug for dig der kan være både en legekammerat og den voksne. Det er vigtigt at du er tryg ved at sætte grænser og at du ved, at du er tydelig i din kommunikation.

Klara er hos sin mor hver anden uge og hos sin far hver anden uge. Mor og far bor dog i samme bygning, så mødestedet vil være det samme, (København NV) uanset om det er hos mor eller far, at Klara skal hjælpes.

Om aftenen vil arbejdet primært bestå i at hjælpe Klara med at spise aftensmad, bleskift, tandbørstning, og hjælp med bad og om lørdagen vil arbejdet primært bestå i at lege med Klara. Der vil evt også være et bleskift, mad og andet i relation til Klara.

Vi søger personer der er glade for børn og har erfaring fra arbejdet med mindre børn. Du skal være mødestabil og må gerne have erfaring fra lignende job.

Derudover skal du besidde et godt humør og et overskud til et andet menneske der har brug for din hjælp.
Vi er vant til at have hjælpere, da Klara har hjemmetrænet i mange år og vi lægger vægt på at gøre hverdagen sjov og hyggelig for både Klara og hjælpere. Vi søger derfor dig der er indstillet på at bidrage til sjov og ballade og som samtidig kan være ansvarlig og effektiv.

Du vil få grundig oplæring omkring Klaras særlige behov og vores pædagogiske tilgang til hende, som er tilrettelagt med udgangspunkt i størst mulig selvstændighed.

Klara har brug for stabilitet i sin hverdag, så ved du allerede nu, at du kun søger job for nogle få måneder vil vi bede dig lade være med at søge stillingen.

Lyder det som noget for dig?
Så send en skriftlig ansøgning på mail: kis090577@hotmail.com (mærk ansøgningen (Legekammerat/hjælper)
Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere om jobbet på tlf: 29981466


Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok