Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 12-10-2018
Job start: Annoncenr: 84621
JobId: 98314
 
Arbejdssted: 2650 Hvidovre Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Er det dig der er min nye handicaphjælper?Jeg står og mangler en hjælper til en fuldtidsstilling. Har du lyst til jobbet, er du meget velkommen til at sende mig en ansøgning.


Jeg er en frisk 29-årig kvinde fra Hvidovre, som er uddannet jurist. Min fritid bruger jeg på at synge, frivilligt arbejde, mine venner og meget andet.Da jeg har muskelsvind og sidder i kørestol, har jeg brug for hjælp døgnet rundt. Som min hjælper vil du bl.a. skulle hjælpe mig med praktiske gøremål herunder madlavning, bagning, toiletbesøg, bad mm. Desuden består din opgave i at følge med mig på arbejde, café, koncerter, mv.Kunne du tænke dig at tage del i mit liv, så er du måske den, jeg skal bruge.Du skal have lyst til både dag- og vågne nattevagter på mellem 10 og 13 timers varighed. Pga. min sygdom er det vigtigt, at du:

- ikke ryger på vagterne

- ikke arbejder med børn (f.eks. i børnehave), da jeg let bliver smittet og syg

- har kørekort

- er fleksibel.Du vil blive oplært af en af de nuværende hjælpere fra mit team bestående af 8 hjælpere.Send din ansøgning i PDF-fil direkte til metmatzen@gmail.comJeg ser frem til at læse din ansøgning.Mette Matzen

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok