Stilling: Hjælper Oprettet: 29-10-2018
Job start: 01-11-2018 Annoncenr: 85045
 
Arbejdssted: 2840 Holte Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Jeg hedder Jeppe, er 51 år, bor i hus i Holte med min kone og to børn på 16 og 19 år. Jeg arbejder i fleksjob 13 timer om ugen for IBM. Jeg har sclerose og sidder i kørestol.

Jeg har i dag et velfungerende team, som fast hjælper mig hver dag fra 11:30 til 19. Jeg vil gerne udvide med hjælp hver morgen I ugedagene fra syv til ni, Altså 10 timer om ugen.

Der skal jeg have hjælp til at komme ud af sengen sætte morgenmad frem, og til at komme i bad og få tøj på, Så jeg er klar til arbejde fra klokken 9.

Hvis det har interesse vil jeg også meget gerne bruge dig som jeg afløser på andre tider af døgnet. Men det er ikke noget krav at du er interesseret i det.

Der er et hjælperværelse i huset, hvor du skal opholde dig, når du ikke hjælper mig, eller laver andre huslige opgaver. Vi sætter som familie stor pris på vores privatliv, og det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at du er på arbejde, og ikke er en del af familien når du er her.

Der er ikke brug for kørekort til morgenopgaven, men du skal have kørekort hvis du er interesseret i yderligere vagter.

Du aflønnes via Rudersdal kommune. Lønsatsen svarer til løntrin 11 i overenskomst mellem KL og FOA. Grundlønnen er pt. kr.128,24 i timen, med tillæg aften og weekend.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok