Stilling: handicaphjælper Oprettet: 04-11-2018
Job start: 01-12-2018 Annoncenr: 85217
 
Arbejdssted: 2000 Frederiksberg Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du være en del af vores liv?

Vi er en familie, der søger et empatisk, stærkt og stabilt menneske til at indgå i vores hverdag og aflaste os med børnene. Fordi vores hjælpere bliver så stor en del af vores hverdag, søger vi dedikerede ansøgere, der kan forpligte sig for mindst et år - og meget gerne længere tid.

Vi er to udearbejdende forældre og tre dejlige børn. Jobbet byder på mellem 20 og 30 timer om måneden og er med tiltrædelse asap, gerne fra 1. december.

Det er en fordel, hvis du bor tæt på Frederiksberg og er tidsmæssig fleksibel og har et smittende godt humør, god situationsfornemmelse og erfaring med børn fra arbejde i børnehave eller fritidshjem.
Dine timer vil oftest blive fordelt på eftermiddage fra kl. ca. 15 til 20 samt på lørdage og søndage i seks-otte-timers-vagter og ind i mellem også på en hverdagsmorgen fra kl. 07-09. Timerne lægges i samarbejde tre måneder af gangen ca.

Vi har to døtre på 12 og 6 år og en dreng på tre år. Den store pige er handicappet, hun har i dag svært ved at gå og styre sine bevægelser, men er ellers velfungerende, glad og initiativrig og har et fint sprog. Hun bruger gangstativ og kørestol og elsker at cykle på sin trehjulede cykel, tumle, svømme, spille Ipad og være kreativ. Lillesøster har samme handicap, men er endnu ikke så mærket af handicappet.

I jobbet vil der være brug for, at du kan håndtere den store pige, både når hun skal i bad og har lyst til at komme ud i verden og gå på cafe og købe ind, og så skal du også have mod på at tumle og træne på gymnastikmåtten med de små, male akvarel og lave julegaver. Desuden skal du ikke have problemer med at sætte kærlige, men bestemte grænser, når ungerne prøver dem af.

Med andre ord skal man kunne multitaske og synes om en god portion gang i den og kunne gå og til fra perlebakken, madlavningen og vasketøjet. I jobbet vil du være meget tæt på alle i familien, hvorfor det er vigtigt, at du kan lide os, og vi kan lide dig. :-)

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning med tlf.nr. og evt. et billede, hvis du har lyst, på glavindo@gmail.com samt crkoch@gmail.com
Første samtale er over telefonen, og hvis kemien er der, vil vi gerne se dig herhjemme til en kop kaffe og en snak.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok