Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 20-12-2018
Job start: 01-02-2019 Annoncenr: 86579
 
Arbejdssted: 3400 Hillerød Køn: MK
Krav: Kørekort
Egen bil
 
 

Jobbeskrivelse

Hjælper søges.

Hurtigst muligt

Hej mit navn er Hans, jeg er blind og lettere spastisk. Jeg bor i egen lejlighed med min kone, som også har hjælper ordningen.

Stillingerne der skal besættes er på 8 vagter om måneden Plus ekstra ved ferier og sygdom mm. Det forventes at du ser jobbet hos mig, som din førstepriotet, hvis du har andet arbejde sideløbende Du skal være en del af et hjælperteam på 4, jeg har brug for stor fleksibilitet I gruppen, da holdet selv skal dække hinanden ind der er ikke mulighed for vikardækning. Det betyder at du skal kunne træde til når der er behov for det, også med kort varsel. Du skal derfor være indstillet på at aflyse eller rykke rundt på dine planer så jeg kan få vagten dække ellers betyder det jo at jeg slet ikke kan få min hverdag til at fungere, da du jo har en funktion som mine arme og ben.
Jeg har et hjælperværelse som hjælperen opholder sig på når jeg ikke har brug for hjælp. Jeg har hjælper 17 timer om dagen, mødetiden er 7-24 alle årets dage, det betyder at man også skal være indstillet at skiftes til at byde ind på jule- og nytårsvagter.

Som min hjælpere skal du som sagt være arme ben og mine øjne, du skal hjælpe mig med de ting jeg ikke selv kan, både med personlig pleje og huslige gøremål. Du skal have en meget tilbagetrukket funktion både i mit hjem og når jeg er ude blandt andre. Du skal se dig selv som en gæst i mit hjem og du skal være god til at være i dit eget selskab, da du ikke på den måde skal være en del af mit liv og mine aktiviteter. Men alligevel leder jeg efter en der har stor interesse for musik, da det en stor del af mit liv. Jeg elsker at gå til koncerter Du skal have en god situationfornemmelse, og du skal kunne lide stilhed, for selvom vi er sammen, er det er ikke sikkert at jeg har lyst til at snakke. Diskretion er meget vigtigt for mig.
Du skal være møde stabil og ærlig, jeg skal kunne stole på, at hvis der er noget i forhold til dit job kommer du og siger det til mig. Du skal være god til det at give og modtage kritik konstruktivt, da der i starten af et samarbejde vil være mange ting jeg beder dig gøre anderledes, Dette er blot kun for at skabe det bedst mulig fundament for vores samarbejde fremadrettet.
Jeg glæder mig til at høre fra dig

Mvh. Hans

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok