Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 22-01-2019
Job start: 23-01-2019 Annoncenr: 87436
 
Arbejdssted: 4242 Boeslunde Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Søger du et studiejob eller bare et lille ekstra job, hvor du kan gøre en kæmpe forskel – så læs med her:

Vi søger en stabil og fleksibel hjælpetræner/aflaster til Anton på 8 år.

Vi har brug for to nye hjælpere til Anton hurtigst muligt. Stillingen er på omkring 10-15 timer pr. uge. Placeringen af timerne kan variere fra uge til uge, men generelt ligger timerne hveranden lørdag el. søndag fra kl. 10-16, 1 – 2 hverdage fra ca. 13.00 – 17.00 eller om aftenen.Tirsdag, onsdag og torsdag er Anton i skole fra kl. 8-13, så der vil som udgangspunkt ikke være vagter her. Derudover kan der være vagter i ferier, da du også skal være aflastningsperson for vores familie. Det er meget vigtigt, at du, inden du søger jobbet, gør op med dig selv, om det er et job, du kan se dig selv i, i længere tid, da Anton knytter sig meget til sine hjælpere, og derfor ikke har behov for hyppige udskiftninger.

Anton er født med en svær hjerneskade, og er spastisk lammet. Derudover har Anton epilepsi, og nedsat syn (CVI). Vi har siden Anton var 2 år hjemmetrænet ham efter servicelovens paragraf 32 om hjemmetræning, og vi træner efter metoderne ABR, ABM, OPT og Karlstad. Antons mor Helle vil oplære dig i metoderne.

Vi søger en person som er både fysisk (bom-stærk ;-)) og psykisk stærk. Du må ikke have nogle problemer med ryg eller knæ, da vi arbejder en del i gulvhøjde, og selvom vores hus er indrettet med hjælpemidler - såsom gennemgående loftlift i Antons værelse - er forflytninger en del af hverdagen. Du skal have en super positiv tilgang til livet, have masser af god energi og være i stand til at sprede lidt "solskin" omkring dig.
Samtidig skal du være engageret og nærværende, have masser af empati og et roligt sind.
Du skal være moden og ansvarsbevidst, og kunne arbejde selvstændigt, og være en solid og tryg støtte for Anton i hans hverdag.
Sidst men ikke mindst, så er punktlighed, stabilitet og fleksibilitet nødvendigt, hvis hverdagen skal hænge ordentlig sammen.

Vi søger en hjælper, som er ikke-ryger, har kørekort, taler og skriver flydende dansk, har gode engelsk-kundskaber, og kan fremvise ren straffe- og børneattest.

Dine arbejdsopgaver består i at træne Anton i samarbejde med Antons mor. Derudover skal du hjælpe Anton med omsorgsrelaterede opgaver, såsom spisning og personlig pleje, toiletbesøg og bad, samt aktivere Anton med leg, spil, højtlæsning, gå-ture, musik/sang, mm. Derudover vil der være forefaldende opgaver i en familie med børn.

Selvom Antons verbale sprog er begrænset, så forstår og opfatter Anton mange ting, og vil gerne tales med som en 8-årig. Vi arbejder med kommunikation i hverdagen som en del af træningen.

Vores familie på 6 består, udover Anton, af hans mor, som hjemmetræner Anton på fuld tid, hans far som arbejder selvstændigt, Gustav 20, Matilde 18 på gymnasiet og Nicolai 16 i 10. kl., samt vores hund Felix. Vi er en aktiv familie med mange bolde i luften. Vi er vant til at have hjælpere i vores hjem, og du skal kunne indgå som en naturlig del af familien. Vi er bosat i Boeslunde (Gryderup), tæt på Slagelse, Korsør og Skælskør.

Vi bor på landet, og der er busforbindelse tæt på vores bopæl, men det vil være fordelagtigt at have egen bil. Vi er afhængige af din hjælp, og det er derfor vigtigt at du kommer frem til os :-)

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til undertegnede (Antons mor) på tlf. 30543181.
Er du interesseret i at læse mere om træningsmetoderne:
ABR:http://www.abrtherapy.com/
ABM: http://www.neuromovement.dk/
OPT: htp:/w.birdhouse.dk/undersoegelse-og-traening/
https://www.iakmdk.dk/om-karlstadmodellen

Hvis du har lyst til at blive Anton´s nye hjælper/aflaster, så send en ansøgning vedlagt dit CV og et vellignende foto til helle@peyk.dk. Der afholdes samtaler løbende.

Stillingen er timelønnet og på 122 kr/timen samt tillæg ved aften, lørdag og søndag. Lønnen er ifølge aftale med Slagelse kommune.
Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok