Stilling: Praktisk hjælper Oprettet: 27-01-2019
Job start: 01-02-2019 Annoncenr: 87616
 
Arbejdssted: 2800 Kongens Lyngby Køn: Mand
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Hej,
Jeg hedder Laurits, har muskelvind og er 17 år gammel. Min adresse er Lyngby, men jeg tilhører Gladsaxe Kommune. Jeg bor sammen med mine forældre og vi har to hunde.
Jeg leder efter en mandlig hjælper mellem 20-30 år som kan arbejde ca. 6 til 10 timer om ugen, primært på hverdage, efter skole. Til daglig går jeg på Aurehøj Gymnasium, hvor jeg har en skolehjælper.

Mine interesser er fodbold, hvor jeg er Brøndby fan, og politik, som jeg også godt kan lide at følge med i. Jeg spiller selv el-hockey og træner lørdag formiddage i København, samt deltager i stævner. Desuden går jeg til svømning om torsdagen (her skal du gerne kunne køre mig). Jeg kan ikke gå og bruger derfor en el-kørestol for at komme rundt. Jeg har brug for lettere personlig pleje, samt praktisk hjælp til det meste, men kan selv spise, drikke og skrive.

Udover to faste aftalte eftermiddage, kan det også forekomme, at jeg spørger om du har tid til at være hjælper en aften, for eksempel til en gymnasiumfest en fredag aften.

Hvis du er interesseret i jobbet, så send en SMS til mig på 40 25 03 53. Sig endelig til hvis du har spørgsmål. - jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok