Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 21-02-2019
Job start: Annoncenr: 88332
 
Arbejdssted: 9382 Tylstrup Køn: MK
Krav: Kørekort
Egen bil
 
 

Jobbeskrivelse

Jobbeskrivelse

Fast fuldtidsstilling (ca. 160 timer/mdl.) tilbydes i Tylstrup, Nordjylland.
Personlig hjælper til ung mand på 28 år med Spielmeyer-Vogt syndrom.
Primært 24 timers vagter.

Det forventes, at vor nye kollega er ansvarsbevidst, mødestabil, fleksibel ved ferie og sygdom, ikke ryger og at du har et godt humør. Erfaring med personlig pleje vil være en fordel, men ikke et krav, da der vil være grundig oplæring.

Lidt om sygdommen:
Spielmeyer-Vogt er en medfødt arvelig, alvorlig fremadskridende sygdom, der angriber nervesystemet. Den udvikler sig over 15-20 år. Med tiden sættes stadig større dele af centralnervesystemet ud af funktion med deraf følgende og omfattende handicap.
Læs mere på: www.ncl.dk. eller www.dsvf.dk

Lidt om bruger:
Jeppe bor hjemme hos sine forældre - i egen afdeling - som han deler med sin lillesøster på 24 år med samme sygdom. Derudover er der 2 brødre på 18 og 19år.
Han er en ung glad mand med en god humor og fint kropssprog. Jeppe går meget op i fodbold og er fan af AAB og Liverpool. Han kan godt lide at se film: Disney, gamle danske film og Harry Potter. Højtlæsning og lydbøger er altid et hit.

Da Jeppe er blind, er hjælperen hans øjne i alt hvad han foretager sig, og alt skal altid italesættes.
Hans sprog er også blevet meget begrænset, så man skal aflæse hans mimik. Han skal have hjælp til alt: Personlig pleje, transport og aktiviteter. Jeppe får mad via sonde. Der benyttes C-pap maskine.
Jeppe kan være meget utryg i form af rysteture og kan have svært ved at mærke sig selv. Der arbejdes derfor meget med struktur for at skabe tryghed.

Jeppe er kørestolsbruger, bliver forflyttet med loftlift og bruger badebåre. Han har sin egen handicapbus.

Til hverdag er han hjemme og laver aktiviteter sammen med sin søster. Hjælperne står i fællesskab for de praktiske gøremål, som omhandler Jeppe og Mia.

Lidt om jobbet:
Der arbejdes i 12/24 timers vagter med vågen nattevagt, da Jeppe kan have vågne nætter hvor det er nødvendigt at skabe tryghed.

Der er vagtskifte kl. 8.00 med en times overlap og kl. 20.00.
Jeppe er på aflastningsweekend en gang hver måned, hvor egne hjælpere er med. Det foregår enten i handicapvenligt sommerhus eller på træf med de andre børn og unge i Spielmeyer-Vogt foreningen. Desuden er han på en uges vinterferie og sommerskole som også er med foreningen, samt en uges sommerferie. Der er altid 2 hjælpere med Jeppe på disse ture.
Aflønning som ufaglært timelønnet efter Aalborg Kommunes udmåling.

Vi glæder os til at hilse den rette velkommen i teamet.


Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok