Stilling: Hjælper Oprettet: 19-05-2019
Job start: 01-07-2019 Annoncenr: 90722
 
Arbejdssted: 2920 Charlottenlund Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Hjælp til personlig pleje, og praktisk hjælp. Arbejdstider: Der er tale om to vagter ugentligt: Mandage og fredage kl. 08-18. Mulighed for aftenvagter på sigt. Vagterne foregår i Charlottenlund.
Din funktion er at hjælpe primært i forbindelse med personlig pleje, herunder hjælp til plaster og sårpleje. Herudover skal du selvstændigt assistere med de praktiske ting i hjemmet, og sikre at de bliver udført.. I enkelte tilfælde har jeg brug for ledsagning.. Personbeskrivelse: Jeg er 52 år og tetraplegiker. Jeg bruger manuel kørestol med el-hjul. Bor i lejlighed. Jeg har nedsat funktion i arme og ingen funktion i ben og fingre. Jeg arbejder hjemmefra. Vagterne kan også falde omkring jul og andre højtider, da jeg ikke "tager fri" fra mit handicap.
Du er som person stabil, omhyggelig, pålidelig og har høj hygiejnestandard. Du har situationsfornemmelse og forstår at du arbejder personligt for en privat. Du har forståelse for, at din indsats og mødestabilitet har stor betydning for min hverdag og fritid.
Du er i stand til at udføre praktiske ting i mit hjem, selvstændigt og efter arbejdsplan. Gerne erfaring fra Sosu, hjemmepleje eller tidligere hjælperjobs. .
Opfordrede standard-ansøgninger tages ikke i betragtning..
Venlig hilsen Claus Torp

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok