Stilling: Hjælpetræner/aflaster Oprettet: 24-05-2019
Job start: Lørdag d. 01-06-2019 Annoncenr: 90862
 
Arbejdssted: 3520 Farum Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Aflaster/hjælpetræner til 8-årig dreng i Farum
Finder du det meningsfuldt og sjovt at arbejde med børn med specielle behov? Og har du lyst til at gøre en forskel for vores dejlige dreng på 8 år, så er du måske den vi søger som aflaster og hjælpetræner?
Vores søn Sebastian er født med en hjernedefekt, der bevirker en forsinket udvikling generelt. Han går på specialskole og er i rigtig positiv udvikling. Sebastian er en glad og nysgerrig dreng, der elsker at være social og aktiv. Sebastian kommunikerer en masse med Tegn Til Tale, kropssprog samt få ord. Han går med støtte og ellers kravler han. Han er sensorisk udfordret, så har behov for sansestimulering, struktur og pauser.
Vi hjemmetræner på deltid efter metoderne ABM (Aant Baniel Method), Karlstad samt musik- og ergoterapi med fokus på at udvikle hans motoriske, kognitive, sproglige og sensoriske færdigheder.
Vi søger hjælpetrænere/aflastere, der kan arbejde 2-3 gange om ugen - på hverdage i tidsrummet 15-20.30 og weekend 7.30-14/14-20.30. Vagterne varer oftest 3-8 timer pr. gang. Andre vagttider kan forekomme (inkl. aften, nat), så en god portion fleksibilitet forventes. Vi planlægger vagterne i teamet efter, hvornår de forskellige kan byde ind. Arbejdstiden aftaler vi, men vi søger personer som kan arbejde 10-15 timer pr uge i gennemsnit og gerne meget mere i ferieperioder.
Som hjælpetræner og aflaster kommer du både til at hjælpe med den daglige træning og fungere som Sebastians støtteperson i fritiden.
Træningen består af forskellige øvelser inden for motorik, sansestimulering, sang/musik og sprog/kommunikation. Du vil få en grundig oplæring i de metoder, vi anvender og som løbende bliver tilpasset Sebastians udvikling. Du vil ligeledes blive oplært i brug af Tegn Til Tale.
Som aflaster er du sammen med Sebastian om at lege, lave aktiviteter, tage på ture ud af huset, slappe af. Du støtter ham under spisning og giver sondemad, og udfører personlige plejeopgaver. Ved behov vil du også deltage med familien til særlige aktiviteter samt venne/familiebesøg.
Vi leder efter hjælpere/aflastere, der har lyst til at være hos vores familie minimum 1 år. Du kommer til ”at blive en del af vores familie”, som udover Sebastian og forældre også rummer lillebror på 5 ½ år. Vi ser os selv som en varm og positiv familie, der er lette at omgås. Det er vigtigt du føler dig velkommen og tryg i vores hjem.

Din profil:
• Du er engageret, positiv og empatisk.
• Du er fantasifuld og kaster dig uden tøven ud i leg med børn.
• Du kan motivere og stille krav på en omsorgsfuld måde.
• Du er mødestabil og god til at samarbejde.
• Du kan lide at være aktiv og har en normal sund fysik (ingen knæ eller rygproblemer)
• Du har lyst til at være fast hjælpetræner/aflaster i en lang periode (over 1 år).
• Du har kørekort og kan forevise ren straffe- og børneattest.

Vi bor i Farum, 6 minutters gang fra S-tog stationen.
Stillingen er timelønnet, og lønnen er fastsat af Furesø Kommune.

Vi tilbyder ordnede forhold, med en høj grad af stabilitet og varme – og så får du selvfølgelig en grundig oplæring.

Er du interesseret i stillingen så send asap og senest d 10. juni en skriftlig ansøgning til maikenpaarup@hotmail.com med en beskrivelse af dig selv, din motivation for at søge jobbet samt evt. erfaringer. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Du kan kontakte Maiken for yderliger information på 28430510.

Opstart snarest, og når det rette match er fundet :-)


Med venlig hilsen
Maiken og Jean-Pierre Paarup Wielandt

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok