Stilling: Hjælper / aflaster for 16-årig pige med autisme Oprettet: 05-06-2019
Job start: 01-08-2019 Annoncenr: 91172
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vi søger en hjælper/aflaster til vores datter på 16. Hun har infantil autisme og er udviklingshæmmet. Vi bor på Østerbro i København.

Vores datter går på en lokal specialskole, ikke langt fra hvor vi bor. Dit job vil bestå i at være sammen med hende et par eftermiddage om uge, samt måske nogle formiddagstimer i weekenden. Vi har også ind imellem brug for aflastning eftermiddag/aften og på skæve tidspunkter.

Vores datter er en lille, men viljestærk teenagepige. Hun er glad for mennesker, både børn og voksne, men begrænset i den sociale kontakt og stærkt styret af sine egne, ret snævre interesser. Hun er afhængig af klarhed, faste rutiner og forudsigelighed, men elsker også sjov og ballade.

Din vigtigste opgave bliver at have det hyggeligt og sjovt sammen med hende. Vi håber du kan hjælpe hende til at få nogle gode oplevelser, og støtte op om at hun udvikler sine egne interesser og færdigheder. Hun er glad for musik, at optage videoer (især lyde), at køre med Metro og S-tog, at bage chokoladekage, at spille bold… og meget andet. Hun har en stor selvstændighedstrang, men har samtidig brug for støtte i de fleste hverdagsfærdigheder som indkøb, madlavning og brug af offentlig transport. Hun har et funktionelt talesprog, kan læse, skrive og regne og finde hvad hun søger på en computer.

Du skal være et robust og praktisk anlagt menneske, som hviler i dig selv og kan kommunikere klart. Du skal kunne håndtere konflikter og store følelser uden at blive hylet ud af den. I sjældne tilfælde kan vores pige være udadreagerende, så det skal du også have mod og fysisk styrke til at håndtere på en omsorgsfuld måde.

Vi har en psykolog tilknyttet, som giver os løbende supervision og rådgivning. Du vil blive en del af et team bestående af psykologen, os forældre, og sandsynligvis en anden hjælper. Vi mødes typisk én eftermiddag om måneden for at evaluere og lægge planer, og her forventes du også at deltage.

Vi forestiller os at dette er et ideelt studiejob, men måske har du en helt anden baggrund. Hvis du har erfaring med autisme eller mere generelt børn og unge med funktionsnedsættelser er det selvfølgelig en fordel, men det vigtigste er din kemi med vores datter og os. Derudover lægger vi vægt på at du er mødestabil, og at du kan være fleksibel. Dit køn er underordnet.

Det præcise timetal vil være noget vi aftaler. Din løn følger Københavns Kommunes sats, som er 145 kr/timen inkl. feriepenge. Der er ikke løn under sygdom.

Du vil skulle starte op i august, men vi håber du har mulighed for en oplæringsperiode her i juni-juli.

Send din ansøgning med CV og evt. referencer hurtigst muligt til pfwesth@gmail.com. Vi holder samtaler løbende.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok