Stilling: Handicaphjælper på deltid Oprettet: 06-06-2019
Job start: 01-07-2019 Annoncenr: 91224
 
Arbejdssted: 2300 København S Køn: Mand
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Søger en moden jævnaldrende mandlig hjælper til ca. 4 vagter a ca. 16 timer pr. måned.
Jeg hedder Johan og er en 50 årig mand, gift og uden børn og bor i et dejligt hus på Amager. Jeg er lam fra brystet og ned efter en arbejdsulykke for 12 år siden. Jeg har nogen funktion i armene, men ingen i fingrene. Jeg bruger både manuel- og EL-stol. Jeg er glad og positiv og har ikke ladet min ulykke slå mig ud. Jeg ser den som en udfordring og ikke som en ulykke. Jeg er fyldt med humor og ønsker også nu et aktivt liv.
Jeg har tre gode hjælpere og søger yderligere én for at fuldende mit team. Det drejer sig om ca. 16 timers vagter alt afhængig af ugedag. Jeg kan ikke så meget selv og har derfor behov for meget hjælp, bl.a. til personlig pleje og hygiejne. Jeg elsker at lave mad, så du skal derfor hjælpe ret meget til i køkkenet. Du skal også hjælpe med at lave de ting i huset som jeg ville have gjort før jeg kom til skade, dette indebærer dog ikke den daglige rengøring, da jeg aldrig kunne finde på at gøre dette før ulykken :-) Du skal have kørekort, og da både min kone og jeg ryger, må dette ikke være et problem for dig. Jeg har også en dejlig hund som jeg går tur med hver dag, hvis vejret passer, og det er både godt for mig og hunden. Da det er lange vagter vil der også være tider hvor der ikke er noget at lave. Min kone og jeg ønsker også at have noget privatliv så det er vigtigt, at du også skal kunne være en flue på væggen.

Jeg har en BPA-ordning, hvor jeg selv er arbejdsleder. Hjælperne ansættes efter kommunens overenskomst og DUOS varetager lønudbetaling og ansættelsesforhold. Har jeg fanget din interesse, hører jeg meget gerne fra dig, så vi kan lave en aftale om en personlig samtale. Med venlig hilsen Johan.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok