Stilling: vikar på bosted Oprettet: 08-08-2019
Job start: Fredag d. 16-08-2019 Annoncenr: 93061
 
Arbejdssted: 2200 København N Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vikar til § 107 botilbud på Nørrebro fra snarest muligt til d 1 oktober.
Ønsker du at samarbejde med voksne med autisme spektrum forstyrrelser/Aspergers Syndrom og psykiatriske tillægsdiagnoser i alderen 18-33 år?
BOAS Nørrebro er en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF), som er en nonprofit almennyttig fond, der er landsdækkende med ca. 22 afdelinger. Vi er en organisation med mange medmenneskelige værdier, der vil afspejle og udmønte sig i vores afdeling, hvor vores faglighed i høj grad understøttes gennem supervision og uddannelse.
Vi er et mindre § 107 botilbud beliggende på Nørrebro i København, der tilbyder trænings-, lærings- og udviklingstilbud for 17 beboere med ASF, hvor flere har psykiatriske tillægsdiagnoser- ADHD, angst og depression. Mange af vores beboere kommer direkte hjemmefra, og andre har været tidligere anbragt og kæmper med komplekse problemstillinger på baggrund af flere tillægsdiagnoser og fejlbehandlinger i fortiden.
Formålet er at samarbejde med den unge om at udvikle kompetencer til at kunne klare sig selvstændigt i alle livets forhold, gennem en tæt relation. Derfor bor beboerne i egen lejlighed i nærmiljøet og har adgang til vores fælles lejlighed. Vi er 7 socialkonsulenter, 3 pædagogiske medhjælpere og en leder.
Jobbet
Vi kan tilbyde en vikar stilling fra snarest muligt til d. 1. oktober 2019, hvor du har ansvaret for at være i vores fælleslokale tirsdag og torsdag fra kl. 15-21. Du er her ansvarlig for at skabe en god stemning, snakke med beboerne, løse eventuelle konflikter imellem beboerne, samt lave mad sammen med en anden medarbejder.
Hvad tænker vi om dig?
Du er psykisk robust og er engageret i dit arbejde.
Du må meget gerne have erfaring med målgruppen.
Du kan lave mad og er ikke bange for at løse en konflikt imellem beboerne.
Ansøgning og samtaler
Kan du se dig selv i dette midlertidige men skønne vikarjob, kan du læse mere om Boas Nørrebro og BOAS hovedstaden på www.suf.dk og i www.tilbudsportalen.dk.
Send din ansøgning til leder Eva Garde på mail: ehg@suf.dk. Vi forventer samtaler løbende i august mdr.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok