Stilling: Oprettet: 21-01-2020
Job start: Fredag d. 28-02-2020 Annoncenr: 97709
 
Arbejdssted: 2660 Brøndby Strand Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

1 ledig fast afløsningsstilling som handicaphjælper med løs tilknytning til arbejdspladsen og uden garanti for vagter hver uge med start den 28. februar 2020.

Jobbeskrivelse:
Ledig stilling som fast afløsende handicaphjælper for 59-årig kvindelig kørestolsbruger med muskelsvind med NIV om natten og C-PAP om dagen søges besat. Din jobfunktion består i at yde fysisk-praktisk hjælp indenfor følgende arbejdsområder:
1) Personlig hjælp
2) Husførelse
3) Ledsagelse + chauffør
4) Rengøring og vedligeholdelse af respirationsudstyr

Kvalifikationer: Der kræves tidligere erfaring indenfor personlig pleje og hjælperfaget (helst i BPA-ordninger). Du skal have telefon og kørekort; jeg har en "kassebil". Du skal have en rimelig god fysik og et godt helbred, samt være mellem 30-45 år, og tillige være moden og ansvarsbevidst, samt stabil og fleksibel. Du skal kunne arbejde selvstændigt, kunne lide at lave mad, have en god ordenssans og en høj rengøringsstandard. Desuden skal du kunne underholde dig selv.

Selv er jeg et stille menneske med introverte tilbøjeligheder, som elsker at sidde med en bog (faglitteratur) eller computer. Jeg er videbegærlig og brænder især for den klassiske oldtid med oldgræsk og latin.

Ansættelsesvilkår:
Ingen garanti for vagter hver uge og løs tilknytning til arbejdspladsen. Ansættelserne er med henblik på afløsning af det faste hjælperteam ved ekstraordinær sygdom og ferieafholdelse.

Stillingen indebærer løft med loftlift ved forflytninger mellem kørestol og seng, samt mellem kørestol og toilet.
Mit hjælperteam har eget værelse med toilet.

Arbejdstiden er fordelt på dagvagter på hver 13 timer fra kl. 08-21 og vågne nattevagter på 11 timer fra kl. 21-08.
OBS: Der er tale om vågne nattevagter, som ikke kræver certifikat til NIV, og, hvor hjælperen sidder på hjælperværelset.

Det er ikke tilladt at ryge i arbejdstiden.

Arbejdsforholdene er velordnede og, hvis ovenstående har vakt din interesse, så send mig et par ord om dig selv og dine tidligere studie- og/eller arbejdserfaringer. Husk at anføre et telefonnummer, som du kan kontaktes på med henblik på en ansættelsessamtale.

Med venlig hilsen
Yvonne

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok